Андреа рожден ден

Андреа получи изключително скъп подарък за своя рожден ден. Нейната половинка Кубрат Пулев й направи изненада за 30 000 лв., пише „България Днес“. Преди дни красавицата навърши 30 години и по случая боксьорът й платил видеото към най-новата й песен „Всичко ми взе“. Клипът е сниман на плажа в Ел Ей.

Пясък, море, палми и екзотика са основното в сюжета на клипа. Във видеото се вижда и прочутият надпис Холивуд, който е емблематичен за Меката на киното. Песента е голямото завръщане на певицата на звездния хоризонт след краткото й затишие. Пожелаваме дълъг и щастлив живот на звездната двойка. Новия клип може да го видиме по-долу и ако ви е харесал да го споделите!

Андреа се пусна „без грим“, изтри част от носа си (СНИМКА)В попфолк средите външният вид е издигнат на пиедестал и певиците в жанра се стараят максимално да с…Jul 10 2019skafeto.com

Теодора Руменова Андреева е родена и отраснала в София. Още в невръстна възраст започва да се занимава с различен вид изкуства – музика, рисуване, балет. Родът и семейството и е дълбоко свързан с музикалното творчество. Баба ѝ Тодорка Ахтарова е бивша балерина и дългогодишен помощник-режисьор в Народния театър „Иван Вазов“. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев.

Андреа и Кубрат Пулев – Кобрата разделени?Певицата Андреа намекна, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пу…Jul 13 2019skafeto.com

 

loading...