Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, пише „Монитор“.
Причината – по време на снощния лайв на предаването „Биг Брадър: Most Wanted”, където Вулева се подвизава, Захажаева сравни леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня заяви, че Стоян е забавен за зрителите като Валентин и изпълнителката на „Президент“, но „това е патология“.
„Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от „килото“. Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, но това е Паталогия. А ти си Лили Иванова, качена на трактор.Гаджето на Джулиана Гани хвърли истинска бомба: Ето какъв мръсен номер са й скроили от Биг Брадър„Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуц…Nov 13 2018skafeto.com

В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива!„, написа в социалните мрежи гримьорът.
Кулагин не пропусна да коментира и своя колега в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в лют скандал Емануела на тема кой е по-по-най и чии зависимости са реални.
„Говори ми за ниво тая, дето разведе половината държава“, отсече Цецо.
„Цеци – Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски„, написа за него Валентин, като пусна две снимки на подобни техни тоалети – единият оригинален, а другият реплика.Пълен и неочакван обрат: „ВИП Брадър“ остава без лиценз заради Кулагин и Ванко 1Холандската компания „Endemol Shine Group“, която държи лиценза за излъчването на „Биг Брадър“ по св…Nov 7 2018skafeto.com