Цеци Красимирова

Гримьорът Валентин Кулагин очевидно не може да живее нормално, ако непрекъснато не се забърква в скандали. Този път обект на неговите нападки стана Цеци Красимирова.Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния (Снимки)Цеци Красимирова се омъжи за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес.
„…
May 13 2019skafeto.com

В предаването „Папараци“ излъчиха видео кадри от сватбата на годината – тази на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Очевидно гримьорът Валентин Кулагин също е бил пред екрана, за да гледа и да търси кусури, съобщава HotArena.

Кулагин обича да инспектира грима на звездите, когато той не е негов автор. Често пъти се присмива на труда на колегите си и не им спестява критиките, ако, според него, не са си свършили работата както трябва.
Кулагин се подигра грозно на Цеци Красимирова

Такъв бе случаят със сватбения макиаж на Цеци Красимирова, дело на Гергана Пащрапанска. Снощи Кулагин изтипоса увеличен кадър на Цеци от приказната венчавка, излъчена по телевизията, на стори в Инстаграм. Снимката бе толкова зуум-ната, че повече се виждаха бръчиците на Цеци, отколкото гримът й.

Всъщност бившата моделка догодина ще навърши 40 години и трябва да й се признае, че изглежда доста добре и по всичко личи, че не се е вманиачила по процедурите за опъване, както останалите популярни българки, прехвърлили 30-така.

А дали самата Цеци е останала доволна от сватбения си грим, не знаем, но може да се отбележи, че не е качила нито една снимка в близък план от празника си.Първи снимки от моминското парти на Цеци Красимирова, мъжете пощръкляхаСлед като доста време беше извън светлините на прожекторите, моделката Цеци Красимирова отново попад…Apr 15 2019skafeto.com

loading...