Курт Зума

Вълна от възмущение в социалните мрежи, след като се появи видео, в което защитникът на елитния английски футболен клуб Уест Хем Курт Зума тормози домашната си котка, предава БТВ.

Французинът рита животното сякаш е футболна топка, а малко по-късно го удря с ръка. Освен това се смее през цялото време.

Клипът предизвика гневни коментари и призиви Зума да бъде подведен под отговорност за насилие над животни. От Уест Хем осъдиха постъпката на играча и излязоха с изявление, в което дадоха да се разбере, че той ще бъде наказан.

Кой е животното? Млад милионер бие котката си и се залива от смях (ВИДЕО 18+)

Самият Зума се извини за действията си: „Няма оправдание за поведението ми и искрено съжалявам. Искам също така да се извиня на всички, които са се разстроили, виждайки видеото. Уверявам ви, че нашите две котки са добре и напълно здрави. Цялото ни семейство ги обича, а това беше единичен случай, който никога няма да се повтори“.

В момента Курт Зума е най-скъпоплатеният футболист на Уест Хем. През септември миналата година той подписа четиригодишен договор, като заплатата му възлиза на впечатляващите 6,5 милиона паунда на година.

Още от Любопитно


loading...