Лада Приора

Снижените лади и жигули отдавна са обичайно явление по пътищата на Русия.
Собственикът на черна „Приора“ обаче реши да отиде по-далеч и „повиши“ своята кола, слагайки ѝ 72-инчови колела от файтон.

Това обаче привлече вниманието не само на случайните минувачи, но и на служителите на руския КАТ.

В мрежата се появи видео, в което в град Краснодар се движи черна „Лада Приора“.

Шегаджии успели да монтират на колата двуметрови дървени колела.

Колата е била паркирана в центъра на Краснодар до драматичния театър.

Собственикът на колата чудо моментално станал звезда в социалните мрежи, а клипът с участието на неговата кола – хит в автомобилните портали.

Той дори публикувал адреса на профила си в Инстаграм директно на каросерията на колата.

В процеса на снимките и чрез разпити станало ясно, че чудото на техниката може да върви, дори да ускори до цели 10 километра.

Стана също известно, че клиърънсът достига метър и половина, което обаче оказвало убийствено влияние върху динамиката на автомобила.

Полицаите обаче също видели видеото.

Въпросният тунинг не им се харесал и, взимайки предвид небезопасността на колата, КАТ разпространил официално изявление във връзка с широкия обществен резонанс.

Във връзка с управлението от гражданин на транспортно средство, на което са били направени промени в нарушение на действащия регламент за безопасност на пътното движение, се провежда проверка.

Самоличността на собственика на автомобила все още се уточнява.

Той е заплашен от наказание във вид на глоба в размер на 500 рубли.
Най-вероятно от него официално ще бъде поискано да възстанови първоначалния вид на автомобила, ако възнамерява да предприема опити да се придвижва със своята „Приора“.

Трябва да се отбележи, че конструкцията по време на движение изглежда доста нестабилна, сякаш всеки момент ще се разпадне под собствената си тежест.

Но в дадения случай, това ще е изгодно за всички: собственикът е получил желаното внимание, публиката – зрелище, а служителите на реда ще могат да напишат протокол за административно нарушение.Ладата на твоите мечти – кросоувърът LADA XCode (Видео)В интернет започна бързо да се разпространява ново любопитно видео. В него се разглежда концептуални…Sep 18 2019skafeto.com

loading...