Американски лекари от хосписа Buffalo проведоха проучване, резултатите от което бяха публикувани в Journal of Palliative Medicine.

Те са интервюирали неизлечимо болни хора и са разбрали какво най-често сънуват те в последните си дни на белия свят.
Лекарите наблюдавали пациентите си повече от 10 години и установили, че необичайни сънища започват да ги спохождат около три седмици преди смъртта, пише zdrave.to. Всички наблюдавани твърдели, че сънищата им са ярки и ясни, затова много приличали на реалността.
Най-често срещаният сюжет бил този, при който болните виждат своите близки, които вече не са живи. Те разговаряли с тях, викали ги със себе си и ги утешавали, че скоро ще умрат.
59% от анкетираните разказали, че сънували как се подготвят за пътешествие: купували си билети, стягали си багажа.Нели Рангелова разкри голямата си тайна: Сънищата ми са пророчески, като истинска Дева понякога яхвам метлатаЕдна от най-популярните ни певици – Нели Рангелова е завършила Държавната консерватория заедно с Гео…Jul 2 2018skafeto.com

След това в очакване на отпътуването им около тях се събирали близки и роднини, живи или вече починали. Според пациентите това изпращане било толкова хубаво, че не им се искало да се разделят с дошлите да им кажат сбогом.
Някои в съня си пък общували с живите си роднини – това са 29%. Други 28% виждали истории от живота си, които са им донесли удоволствие.
Изключение правят децата. В сънищата си те играели с мъртвите си домашни любимци. Понякога те виждали хора, но не ги разпознавали.
Лекарите са убедени, че сънищата от последните нощи в живота на хората им помагат психологически да се успокоят преди хората преди смъртта да ги потопи във вечния им сън.Ако сънувате често тези неща, бъдете нащрек. Сънищата ви пращат закодирани съобщенияКогато спите, вашето подсъзнание работи усилено, създавайки коя от коя по-причудливи картини, в коит…Aug 9 2017skafeto.com


loading...