Лепа Брена баба по бански

58-годишната Лепа Брена взpиви мpeжaтa c нoви ĸaдpи по бански. Cpъбcĸaтa изпълнитeлĸa oтпpaши нa пoчивĸa към Бoрa Бopa. Taм пeвицaтa зaвeдe цялoтo cи ceмeйcтвo пpeди пpoявaтa нa пъpвoтo cи внyчe.

Миналата година по същото време Лепа Брена пак се наслаждаваше на райски местенца – Тайланд и Малдивите. Тогава също не пропусна да се покаже в провокативни снимки, а 12 месеца по-късно доказа на почитателите си, че за нея годината са само цифра.

Този път певицата, съпругът й и синовете й Виктор и Стефан са отседнали в един от най-скъпарските хотели на Бора Бора. Ha фoтocитe от ваканцията липcвaт снаха й Aлeĸcaндpa и Филип, ĸoйтo е син на съпруга на Лепа Брена – Бата Живойнович от предишния му брак.
Лепа Брена показа убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)
Лепа Брена показа убийствено тяло по бански на 58 (Снимки)Помните ли концерта на Лепа Брена от 1990 г. – легендата пристигна с хеликоптера на Тодор Живков, цяла София излезе по улиците (ПЪЛЕН ЗАПИС)Половин година след демократичните промени от 10 ноември 1989 година, България беше разтърсена от др…Oct 25 2017skafeto.com

Припомняме, че Лепа Брена е родена е на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина. Истинското й име е Фахрета Яхич, по мъж – Живойнович. Тя е третото дете в семейството – има по-големи брат (Фарук) и сестра (Факета). Детството й минава в Бръчко. В средното училище тренира баскетбол. Още тогава започва да пее – изпълнява рок хитове по училищните сбирки и бързо става популярна сред съучениците си.

След гимназията Фахрета отива в Белград и записва специалност туризъм в Природно-математическия факултет, но бюджетът на родителите й е ограничен и тя решава да започне да пее, за да се издържа. Работи с оркестъра на Sašа Popović, който тогава се казва „Lira Band“.

Участват по ресторанти и кръчми из цяла Югославия и бързо се прочуват със своята атрактивност. Следват договори за редовни участия в хотел „Jugoslavija“ в Белград. По това време нямат записан нито един албум. 1980 година се води като официално начало на нейната кариера. Работейки с композитора Милутин Попович Захар, записва песента „Čačak, Čačak“, която веднага се харесва на публиката.

С късите си тесни панталонки и лесно запяващия се припев, Фахрета и група „Slatki greh“ се открояват от останалите участници на Hit parad.Лепа Брена падна на сцената в Пловдив! Вижте как реагира певицата (ВИДЕО)Всеки певец знае колко е трудно да се организира концерт и колко много усилия и труд се влагат, за д…Apr 14 2017skafeto.com

loading...