Това е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много тайни за нас, пише сайтът gwoman.bg. Отговорете си на въпроса: Коя цифра видя първо – 6 или 9?
Първо 6:
Ти си изключително праволинеен, избягваш промените, имаш свое разбиране за света и никой не може да те убеди в обратното. Романтиката не е тоята област. Смяташ в по-скоро за губене на време. На работа се раздаваш изцяло и работиш неуморно от сутрин до вечер. Изглеждаш резервиран към хората, но един път допуснал човек до себе си, си способен да направиш всичко за него. Приятелството е много важно теб. В любовта определено на си инициативен и предпочиташ друг да направи първата крачка.
Лесен и изключително точен тест: 6 или 9 – кое число видяхте първо? Това разкрива много тайни за васУникално! Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си: 97% го определиха за веренТози уникален психологически тест е верен за 97% от хората, които са го направили.
Тибетският тест м…
Oct 11 2018skafeto.com

Целта ти е да имаш хубаво и голямо семейство – идеала ти за щастлив семеен живот.
Първо 9:
Всичко в теб е емоция и цвят. Обичаш света и живота и приветстваш всеки ден така, сякаш е чудо. Твоята страст е пътуването. Ако можеше, щеше да обиколиш целия свят. Ти си оптимист и предаваш своята енергия на другите. В работата не си най- перфектния служител. В любовта определено си романтик, който иска да обича и да бъде обичан. Дори и най-малките неща те правят щастлив.Тест на Роршах: Сподели какво виждаш първо на картинката и ще ти кажа какъв си в животаПрез 1921 година Херман Роршарх пише книгата си „Психодиагностика“, в която поставя основите на прос…Oct 2 2018skafeto.com

loading...