Любопитно

Лесен и много приятен психологически тест: Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!

Лесен и много приятен психологически тест: Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!
  • 524
    Shares

Искате ли да разберете нещо повече за себе си или свой приятел, без да се налага да правите сложни изчисления и да отговаряте на куп въпроси? Ако отговорът е да, то значи нашият забавен тест с чадъри е точно за вас, пише ezine.bg.
За да го направите, трябва просто да се настаните удобно пред компютъра и да се отпуснете. Представете си, че сте у дома, навън времето се разваля и виждате как по прозореца ви започват да стичат едри капки дъжд. Изведнъж телефонът ви прозвънява и ви се налага спешно да излезете навън.
Ясно е, че ако не вземете чадър, ще се намокрите. Затова бързо трябва да си набавите такъв. За щастие имате възможност да изберете между всички тези шест, които виждате на картинката по-горе.
Спрете се само на един и проверете в нашата галерия какво издава той за вашия характер. Ще се изненадате до какви факти ще достигнете под формата на игра!
Лесен и много приятен психологически тест: Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!
Бърз тест разкрива проблемите ви: Ако виждате жена на тази СНИМКА обаче, положението е лошо!Често ви предлагаме различни видове тестове, които разкриват повече за характера ви. Този тест сега …Oct 18 2018skafeto.com

Първи чадър
Ако сте се спрели на синия чадър, то вие сте човек с по-традиционно мислене. Предпочитате да се придържате към правила и решения, които вече някой друг е измислил преди вас, защото обичате да играете на сигурно. Плашите се, че експериментите биха могли да ви провалят. Друго интересно качество, което този чадър издава за вас, е, че имате отношение към модата. Отличавате се с елегантен вкус и залагате на изчистени и стилни десени.
Втори чадър
Вие сте смел и ексцентричен човек, който не се страхува да покаже на света своите идеи, макар и понякога да са шокиращи за околните. Имате свой собствен поглед върху нещата и винаги успявате да развълнувате всички с оригиналните си идеи. Творческа личност сте и се изявявате поне на една сцена. Освен това сте надарени с невероятна харизма и винаги около вас има много почитатели.

Трети чадър
Вие сте от хората, които не обичат да се набиват на очи. Предпочитате да се слеете с тълпата, тъй като любопитните погледи на околните ви карат да се чувствате неловко. Тихи и притеснителни сте и мразите да се изявявате на публични места. Затова, когато ви се налага да говорите пред много хора, се превръщате в кълбо от нерви. Друга характерна ваша черта е, че се вълнувате от мнението на другите и го изживявате тежко, когато то е критично спрямо вас.
Четвърти чадър
Вие се от отличавате с жизнена и романтична натура. През по-голямата част от времето витаете някъде в облаците, отдавайки се на розови мечти, които често не се сбъдват. Животът редовно ви поднася разочарования, но въпреки всичко успявате да се изправите и да продължите, защото вярвате в доброто у хората и не спирате да се надявате, че ще срещнете истинското щастие.Много любопитен тест: Първото нещо, което видите, разкрива колко сте смели в любовтаУспешните връзки не се случват току-така, от само себе си, те изискват усилия, търпение, съчувствие,…Oct 16 2018skafeto.com

Пети чадър
Ако сте избрали жълтия чадър, значи вероятно имате дружелюбен, оптимистичен и ведър характер. Обичате забавленията и големите компании. Предпочитате да гледате на живота от положителната му страна и малките трудности в повечето случаи изобщо не могат да ви пречупят. Една от силните ви страни е вашата сладкодумност. Умението ви да предразполагате своите събеседници към откровеност привлича в живота ви много приятели и ви превръща в желана компания.
Шести чадър
Вие сте човек, който бързо прави впечатление с творческите си умения и отвореното си към нови знания съзнание. Любознателни и открити сте и винаги ви доставя голямо удоволствие да се потапяте в нови сфери на знание и да се запознавате с непознати култури. Не сте от най-бъбривите хора, но имате неподражаемо чувство за хумор, така че когато все пак кажете нещо, винаги е на място.

loading…  • 524
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Писна ми от тенджери и тигани по телевизиите, от разголени миски и разкрепостени полуграмотни мадами.…
error: Съдържанието е защитено!