екстрасенс

Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни. Причината за това е, че са създадени от психолози, въз основа на редица изследвания и опити така, че да могат да помагат на хората да се разберат по-добре от една страна, а от друга страна да помогнат на работодателите да преценят евентуалните си работници по-прецизно. Днес ви представяме един лесен тест, който ще разкрие дали имате способности на екстрасенс, предават от webmiastoto.com.

Лесен тест показва дали ставате за екстрасенс (Снимки)

Във всеки от нас в по-голяма или по-малка степен присъства чувство, което е прието да се нарича шесто. Но някои парапсихолози смятат, че в основата на нашия вътрешен усет стоят екстрасензорни способности. Както и всички други, екстрасензорните способности трябва да се развиват и усъвършенстват. Сега и самия тест. Пред вас са 10 ковчежета. В 3 от тях има злато. Вашата задача е да познаете в кои точно. Концентрирайте се и се вслушайте в своята интуиция. Успех! В кои ковчежета има злато вижте на снимката най-долу в материала!

А сега и отговорите.

Ако открихте и трите ковчежета със злато, то поздравления – вие сте екстрасенс с големи букви. Имате превъзходна интуиция, на която мнозина могат да завидят. Вашата резултатност съвпада с тази на хора като Волф Месинг, Ностадамус или дори Ванга. Може би някой ще реши, че това не е реално и ще се засмее над себе си. Но помнете, че и на тези големи хора в началото са се смеели. Трябва да се вгледате в себе си по-внимателно.

Ако сте открили 1 или 2 ковчежета със злато, то вие без съмнение имате големи екстрасензорни способности. Но понеже не сте знаели за тяхното наличие, все още не можете напълно да ги контролирате. Ако започнете усърдно да практикувате своя навик, да му намирате системно приложение, то в скоро време ще разберете какъв силен талант притежавате.

Ако не сте открили нито едно ковчеже, то вие нямате талант за екстрасенс. Не се разстройвайте, това е въпрос на тренировки и желание, мнозина са като вас и в това няма нищо страшно.

Лесен тест показва дали ставате за екстрасенс (Снимки)

Виж още:Този тест определя силните черти на характера ниВсеки човек има силни и слаби черти на характера си – някои от чертите ни са много по-силно изразени…Sep 3 2019skafeto.comТест „Ванитас“: Кой образ възприемате първо издава характера виПсихолозите често прибягват до помощта на изкуството, за да се справят с даден проблем или да вникна…Jul 28 2019skafeto.com


loading...