Георг Клайн, германски инженер, твърди, че летящите чинии са били в етапите на планиране в Германия още през 1941 г. Трябва да се отбележи, че много германски учени са били доведени в САЩ, в операция „Кламер“(Paperclip) , малко след Втората световна война, пише сайтът HiddenTruth.site.

Не липсват странни документи в електронната библиотека на Закона за свобода на информацията на ЦРУ (FOIA). Мнозина разкриват усилията на агенцията да следи технологичното развитие на други страни, особено по време и след Втората световна война.

В един документ се споменава известен германски инженер на име Георг Клайн. Той заявява, че “въпреки многото хора вярващи, че” летяща чиния “са следвоенно развитие, те всъщност са били в етап на планиране в германските самолетни заводи още през 1941 г.”

Документът обяснява как германски вестник публикува интервю с Клайн, описващо експерименталното изграждане на летящи чинии, което той е извършил между 1941 и 1945 г.

„Летящата чиния“ достигна височина от 12 400 метра за 3 минути и скорост от 2200 километра в час. Клайн подчертава, че според германските планове скоростта на тези „чинии“ ще достигне 4000 километра в час.

Една трудност, според Клайн, е проблемът с получаването на материалите, които ще бъдат използвани за изграждането на „чиниите“, но дори това е било решено от германските инженери в края на 1945 г. и е планирано да започне строителството на обектите. ”.

Германски инженер разказва за технологията зад “летящите чинии” на Райха

Технология на полета „повече от усъвършенствана“

Според Клайн, през 1944 г. германците вече са построили три чинии за целите на тестването. Дали това бяха неидентифицираните обектите , за които някой от американски пилоти докладваха по това време? В още един документ намерен в (FOIA) се описва трите диска:

„Един вид всъщност беше под формата на диск, с вътрешна кабина и беше построен в (неидентифицираните) фабрики, които също бяха построили ракети V2. Този модел беше с диаметър 42 метра.

Другият модел беше с пръстеновидна форма, с повдигнати страни и кабина със сферична форма, разположена , в центъра на пръстена … (и) и двата модела имаха възможност да излитат вертикално и да кацат в изключително ограничен терен, като напр. хеликоптери “.

На инженерите беше наредено да унищожат тези чинии, включително всички планове за тях.

„Инженерите във фабриките на Mite в Бреслау обаче не бяха предупредени своевременно за приближаването на Съветския съюз и затова Съветите успяха да изземат технияте разработки и материал. Плановете, както и специализираният персонал, веднага бяха изпратени директно до Съветския съюз под строго наблюдение. “

Авиационният експерт Ник Кук е един от многото, които са изследвали тази тема, а през 2002 г. той заключава, че нацистите са експериментирали „с наука, която останалият свят дори не си е представял“ и която все още се потиска днес.

Развили ли са нацистите антигравитация?

Какво ли са получили САЩ, като се има предвид, че чрез операция „Кламер“ няколко от водещите германски учени бяха транспортирани до Съединените щати.

Според дългогодишния изследовател на НЛО Ричард Долан :

“Италианският изследовател Ренато Веско твърди, че германците са разработили антигравитация . Дискообразни и тръбообразни кораби ,както и известният проект “Камбана “са построени и тествани в края на Втората световна война, което според него е правилното обяснение за foo fighters. Той твърди, че тези концепции са разработени по-късно от американците и Съветите и водят директно до летящите чинии. “

Д -р Дейвид Кларк е разследващ журналист и преподавател в университета Шефилд Халам в Англия. Той беше и куратор на проекта за НЛО на Националния архив от 2008 до 2013 г. и редовно коментира НЛО в националните и международните медии.

Д -р Кларк казва пред The Daily Mail:

„Въпреки че са били частично цензурирани, те не могат да скрият факта, че британската армия се е интересувала от придобиването на технологията на НЛО или това, което удобно наричат„ нова технология за оръжие “… Файловете разкриват, че са се отказали от “преследването” на тази технология,преди Руснаци да се докопт до нея за първи път … Въпреки че това беше през 1997 г., Русия все още се смяташе за непобеден враг с оръжейна програма, разглеждана като заплаха за Запада. “

Така че може би този обратен инженеринг е започнал отдавна?

Германски инженер разказва за технологията зад “летящите чинии” на РайхаЛетящите чинии на Третия райх

Обратно инженерство

Астронавтът на Аполо 13 д-р Едгар Мичъл веднъж каза на света, че „Да, НЛО са се разбивали и телата са били извадени и прибрани“. Той прави тези изявления в документалния филм Thrive .

Ерик У. Дейвис, известен астрофизик, който е работил по програмата за НЛО на Пентагона , заяви, че през март 2020 г. е дал секретен брифинг на Министерството на отбраната за възстановяването на проекта за изследване на „превозни средства в този свят, които не са произведени на тази Земя “.

Кристофър Мелън, бивш заместник министър на отбраната по разузнаването от 1997 до 2002 г., потвърди, че е присъствал по време на показанията на Дейвис. Самият той беше доста откровен за явлението НЛО през последните години.

Ето защо много хора в областта се чудят дали някои от тези странни обекти са „наши“ или „техни“. Изглежда има много възможности въз основа на изследванията.

Ето защо много хора в областта се чудят дали някои от тези странни обекти са „наши“ или „техни“. Изглежда има много възможности въз основа на изследванията.

Германски инженер разказва за технологията зад “летящите чинии” на РайхаТехнически чертежи на немски летящи чинии.

 

Човечеството има навика да вярва безкористно в едно и след това да има момент,в който нарушава тази вяра. Да вземем например видния физик лорд Келвин, който през 1900 г. заяви, че „Няма нищо ново за откриване във физиката . Остава само все по-точно измерване. “ Не след дълго Айнщайн публикува своя доклад за теория на относителност. Теориите на Айнщайн оспорват приетата по онова време рамка на знанието и принуждават научната общност да се отвори към алтернативен възглед за реалността.

Дали явлението НЛО ще бъде същото или ще се използва като много други големи глобални проблеми за цели и отговори, които изглежда са в полза на богатите и могъщите? Точно ли е възприемането на явлението НЛО, което мейнстриймът ни дава? Можем ли да продължим да се доверяваме на големите зависими медии и на правителството ,когато споделят “истината” с обществеността?

Има причина толкова много хора да загубят доверие в тези институции.

Вижте още:
Къде изчезва 100 тона от нацисткото злато?В края на Втората световна война нацистите укриват несметни съкровища. Къде и как е било скрито наци…Jan 20 2021skafeto.com

Мистериозната история на Мария Орсич – гадателката на Третия райхИсторията на нацистката епоха по време на Втората световна война е пълна с мистерии. През последните…Jul 18 2021skafeto.com


loading...