лили иванова примата по улиците

Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отблеляза своята осемдесета годишнина. Много малко след това започнаха спекулациите около нейната рождена дата и дали тя наистина е на толкова години на колкото твърди. Появиха се коментари, че датата й на раждане е сменяна няколко пъти. След като опроверга всички слухове и заяви, че възрастта не е от никакво значения, Лили Иванова призна, че си има нов фаворит, който е от израелски произход и също е певец, по нейните думи надарен с огромен талант.

Младежът, който е пленил сърцето на нашата прима, се казва Асаф Авидан и е с цели четирдесет и една години по-млад от Лили Иванова. Съвсем скоро той е навършил своята тридесет и девета годишнина.Лили Иванова с признание за истинската си възрастСъвсем скоро Лили Иванова отбеляза своята осемдесета годишнина. Оказа се обаче, че има много съмнени…Apr 28 2019skafeto.com

„Това е моят любим израелски певец, аз си падам по него, имам всичките му дискове. Той свири на всички инструменти, пее безумно, не знам защо не го поканят в България да направи концерт“, споделя певицата.

Асаф е роден в Израел, но детството си прекарва в Ямайка, където семейството му живее повече от 10 години. Авиан посвещава няколко години от живота си на филмовото изкуство и завършва анимация в Израел. Тежката раздяла с дългогодишната му приятелка обаче го кара да смени посоката в своя живот и Асаф изцяло се отдава на своето хоби и страст – музиката.

Явно обаче Лили Иванова съвсем отскоро е фен на израелския певец Асаф Авидан, защото от думите й личи, че е пропуснала факта, че преди цели пет години – на 1 май 2014 г. е имал концерт в София в зала 3 на Националния дворец на културата, пишат от БЛИЦ.Конспирация: Колко години навърши Лили Иванова?Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отпразнува своя рожден ден. Още от сутринта …Apr 25 2019skafeto.com

loading...