Лили Иванова хонорар любов

Безспорно Лили е най-желаната българска певица, а това я мигновено я превръща и в най-скъпоплатената. Едва ли някой от нас се съмнява, че исканият хонорар от Лили Иванова е дебел. Определено обаче това е интересна тема и на всеки му е любопитно да чуе каква е цената на едно нейно участие.

Размерът на нейния хонорар от край време е космически, но с възрастта тя го вдига все повече. За летния сезон Лили получила доста примамливи оферти от различни заведения и на всички обявиха една колосална сума, която е непосилна за голяма част от заведенията в родината ни, пише show.blitz.bg.Лили Иванова към Стефан Илчев: Чувала съм за вас! Браво, моето момчеТалантливият певец Стефан Илчев е големият победител в музикалното шоу „Като две капки вода“ в конку…May 28 2019skafeto.com

Примата на българската естрада драстично е качила тарифата си за участия. Естрадната икона вече иска бомбастичния хонорар от 30 000 лева, за да пее в пиано барове.

До неотдавна звездата склоняваше да радва публиката в заведения срещу два пъти по-малка сума. Собственик на луксозен клуб в Лозенец се оплака, че планирал да открие сезона с неин концерт.

Лили Иванова категорично отсякла, че няма да излезе на сцената за сума, по-малка от 30 бона. Въпреки че преговорите продължили дни наред, тя не склонила на предложените 18 000 лева с ДДС. „Заведението има 130 места. Трябва да пуснем кувертите по 300 лева, за да ни излязат сметките”, разказа потресен управителя.

Очевидно звездата на естрадата е получила точно такъв хонорар, за да открие сезона в Слънчев бряг този уикенд. Тя ще пее в един от най-големите клубове в Слънчака, който обаче побира над 1000 души и може да си позволи този масраф.

От няколко години политиката на Лили Иванова е да избягва участия в заведения. Иконата на популярната музика набляга на концертни изяви.Лили Иванова влюбена в 39-годишен чужденецСъвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отблеляза своята осемдесета годишнина. Много…May 1 2019skafeto.com

loading...