Любопитно

Лили Иванова наруши обета си да не пее на сватби, ето заради кого хвана микрофона (СНИМКИ)

Лили Иванова наруши обета си да не пее на сватби, ето заради кого хвана микрофона (СНИМКИ)

Лили Иванова отдавна не посещава и не пее по сватби, но този път направила изключение, защото под венчилото минала едната от двете й племенници. Щастливото събитие върнало доброто настроение на примата, която преди броени дни стана жертва на нагла кражба, като от дома й бяга задигнати пари и изключително скъпи бижута.
Мария, както се казва по-голямата племенница на певицата, се омъжила на скромно тържество в столицата. Тя е дъщеря на сестрата на Лили – Магда, с която през годините естрадната дива ту се сближаваше, ту не си говореха с месеци. Към двете й дъщери обаче Иванова винаги имала чудесно отношение и ги гледала като свои деца. Тя им помагала и финансово, въпреки че имали свои професии, а според мълвата наследството на примата, възлизащо на няколко милиона в банки и редица имоти, щяло да бъде поделено между тях и техните деца.Кошмар за Лили Иванова, маскирани бандити нахлуха в дома ѝ, има и заподозрянМаскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната столична улица „Оборище“, съобщав…Aug 6 2018skafeto.com
Лили Иванова наруши обета си да не пее на сватби, ето заради кого хвана микрофона (СНИМКИ)

Мария има син Иван, който според близки до фамилията е фаворит на звездата. Момченцето често й рисувало картини и й подарявало собственоръчно изработени картички, а преди време Лили се издаде, че гледа на него като на свое отроче със селфи от концерт в Русия, на което се виждаше, че на дисплея на телефона си е поставила именно негова снимка. Мария и сестра й Радмила се отнасяли с изключително уважение към леля си и посещавали всички нейни изяви в България и зад граница. Искали й както лични съвети, така и по-делови, а тя никога не им отказвала помощ.
Наскоро примата дори откупила от по-голямата си племенница гарсониера, намираща се в родния й град Кубрат, защото Мария се нуждаела от по-голяма сума пари – вероятно за да подготви сватбата си. Продажбата на непознато трето лице щяла да отнеме време, в което имотът щял още повече да се обезцени, предвид факта, че в района вече никой не искал да живее.

Лили взела жилището на почти двойно по-висока от обявената от оценителите сума, а това бил нейният подарък към момичето й. Въпреки че е известна с пестеливостта си, благодарение на която в банковите си сметки у нас и в чужбина кътала над 5 милиона лева, певицата знаела кога и на кого да прави жестове.
В последната година доказала още, че може да прощава, като преглътнала ненавистта си към кака си Магда и се грижела за нея изцяло, след като тя бе блъсната от бус пред входа на столичното си жилище, а застрахователната фирма я остави без пукната стотинка обезщетение, прикована в инвалидна количка.Лили Иванова на пикник с музикантите си: Примата отдъхва в полите на Витоша и се вихри около барбекюто (СНИМКИ)Лили Иванова наградила музикантите си с почивка на вила в полите на Витоша. Шестимата членове на орк…Jun 1 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Не мога да си обясня злобата, с която медии, зелени и либерали заляха хорото на…
error: Съдържанието е защитено!