Любопитно

Лора Крумова размаза англичанина Найджъл Фараж в ефир: „Ако не бяха емигрантите, жените ви още щяха да приличат на мъже“ (ВИДЕО)

Лора Крумова размаза англичанина Найджъл Фараж в ефир: „Ако не бяха емигрантите, жените ви още щяха да приличат на мъже“ (ВИДЕО)

Англичанинът Найджъл Фараж определено си го получи в предаването на Лора Крумова. След обидите, които каза за България седмици по-рано, че българите трябвало бързо да си стягат багажа и страната ни била на дъното на ЕС, Лора Крумова му показа, че нещата не стоят точно по този начин. Тя му зададе няколко въпроса, с които ясно даде да се разбере, че Англия не е много по-различна от България  и чисто и просто историята е била по-благосклонна към нея и британците са имали късмет, когато е трябвало. Част от нещата, с които Лора постави английския националист на мястото му бяха:

„Не е ли истина, че вашата държава се е развивала именно, като е превземала блага на другите, колонизирала е, използвала е евтина работна ръка?…“, както и „Но ако не бяха именно емигрантите и хората, които минаха през вашата страна, жените при вас още щаха да имат по-спретнати мустаци от мъжете…“

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
По данни на "Дейли Експрес" Юнкер ще се опита да принуди 7 страни от ЕС,…
error: Съдържанието е защитено!