Петър Стоянов

Антонина Стоянова не попада често в информационния поток и това е главно заради многото й ангажименти зад граница. Бившата първа дама на България обаче напомни за себе си на едно от последните светски събития.Деси Радева: Подслушват ме! Първата дама чувала звуци през телефона сиДесислава Радева хвърли скандалното твърдение, че подозира, че я подслушват. Признанието тя направи …Apr 7 2019skafeto.com

Бившият президент Петър Стоянов и съпругата му Антонина бяха сред ВИП гостите на лъскавата премиера на най-новия български филм „Снимка с Юки“. Експрезидентшата отново обра погледите на присъстващите, но този път не с тоалета, който беше подбрала за събитието, а с аксесоарите към него.
Лукс: Антонина Стоянова с чанта за 6100 долара

Най-силно впечатление направи чантата на бившата първа дама, чиято катарама с емблемата на изисканата френска модна къща „Шанел“ блестеше в злато от километри. Въпросният аксесоар в момента се продава от модната марка на стойност 6100 долара, което се равнява на 10 577 лева, уточнява вестник „Ретро“. За тази цена преспокойно всеки може да си купи селска къща или земя в провинцията, както и нелош автомобил втора ръка. Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, не е променила стандарта си на живот и след напускането на „Дондуков“ 2 и разполага с гардероб за стотици хиляди левове.

Любимата й марка била „Шанел“ и тя колекционирала както дрехи, така и чанти и бижута тяхно производство. Често на ушите и врата ѝ могат да бъдат забелязани да висят ювелирни произведения на френския моден гигант, чиито цени също са колосални – започват от 10 хиляди долара и достигат до 40, в зависимост от редкостта на скъпоценните камъни, които са инкрустирани по тях. Всичките си модни трофеи Антонина закупувала от чужбина, тъй като в България те не могат да бъдат открити.

Напоследък бившата първа дама все по-често е у нас, но не е прекратила дипломатическата си работа. В последните години г-жа Стоянова разкъсва времето си между София и Женева, където работи към Световната организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център. Бившата първа дама живее все така луксозно в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка, които се равняват на около 30 000 лева, както и на безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билета месечно, за да се връща до дома.Деси Радева спасява Георги Христов: Първата ни дама с инициатива, вади го от депресиятаДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018skafeto.com

loading...