Любо Нейков е поредната родна знаменитост, запалила се по яхтите. Комикът е сред най-големите богаташи в артгилдията, но старателно се опитва да прикрива афинитета си към луксозния живот.
След като преди няколко години се сдоби с къща за половин милион в съседна Гърция, следващата глезотия, с която се наградил, била частна яхта, дълга повече от 10 метра и пълна с най-различни удобства.
За да може да я управлява сам, актьорът изкарал курс за капитани и вече безпроблемно я изкарвал в открито море. На борда й най-често се качвали жена му и дъщеря му, но често разхождал и приятели, които се отбивали на гости в гръцкия му имот. Те му подарили и специален тематичен
екип, с който се чувствал като истински мореплавател.
Лукс. Любо Нейков на яхта в Гърция: Актьорът взел тапия за капитан, управлява сам плавателния съд
Любо Нейков продава родната си къща: Комикът прибира баща си в София, слага го под лекарско наблюдениеЛюбо Нейков имал намерение да обяви за продан родната си къща в Червен бряг, където само преди някол…Apr 22 2018skafeto.com

На българското Черноморие кракът на Любо не стъпвал, защото актьорът изпитвал срам да се съблича по бански насред плажната тълпа, откакто напълнял неконтролируемо. В Гърция обаче не страдал от подобни скрупули и събирал тен на частен плаж, разположен само на няколко крачки от двора на вилата му. Лежането върху шезлонга редувал с обръщане на питиета в съседния бийч бар.
Къщата му се намирала на такова място, което рядко се посещавало от нашенци, а и по време на почивките си Нейков почти не се разделял със слънчевите очила, за да не бъде случайно разпознат. Въпреки финансовите затруднения, които се твърди, че комикът от известно време насам имал, те по никакъв начин не се отразили на високия му стандарт на живот.

Любо продължавал да се вози в черния си мутренски джип и умувал в какво още да вложи парите си. Хора от екипа на звездата издават, че шефът на „Комиците“, които от идния есенен телевизионен сезон вече няма да бъдат част от програмната схема на Би Ти Ви, в последните години инвестирал в пет апартамента в столицата.
„Нищо че предаването му пада. И пукнат лев да не изкарва от телевизията, може да си живее охолно само с наемите, които всеки месец прибира“, коментират близки до актьора. Според тях той раздал апартаментите на свои познати, които в тях помещавали бизнес офиси срещу суми, не по-ниски от 2 хиляди лева, тъй като жилищата на Нейков се намирали само в централната част на столицата. Проста сметка показва, че само от рентиерство Любо си докарва по 10 бона месечно.
Източник retro.bgА, така! Щракнаха Любо Нейков да глези дългокрака хубавица! Ето къде актьорът заведе чуждата блондинка (СНИМКИ)Един от най-обичаните български актьори – Любо Нейков, бе заловен от фотографите на Ретро да глези ч…Dec 6 2017skafeto.com


loading...