https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Луна побърка участниците от шоуто „Черешката на тортата“. Екстравагантната блондинка за пореден път демонстрира пиперливия си език и лошите си маниери. „Хора, които пият алкохол, ме отвращават! Не искам да съм част от вашето падение“, каза още в началото на предаването певицата.
В дома на Мариела Нордел Луна се държа под всякаква критика и обиди нагло домакинята, която се бе постарала изключително много.
Изпълнителката отказа да стои на масата. Тя не каза „наздраве“ с компанията, защото пиела само вода. След това не опита храната на Мариела и докато всички похапваха от гозбите на готвачката, Луна започна да лапа солети. Малко по-късно певицата се оттегли от трапезата, взимайки със себе си книга, солетите и банан. На всичко отгоре Луна настоява останалите участници, които нарича „простолюдието“,  да се обръщат към нея с „президент“.
Илиана Раева развърза острия си език и попиля „Черешката на тортата“, подпука обаче и зрителите (СНИМКА)През последните няколко часа мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи в …Feb 13 2018skafeto.com

„Звездата е изморена от участия и смята да почете малко книжка”, заяви по-късно префърцунено певицата и се зачете. Но явно не достатъчно вглъбено, защото намираше време да хвърля по някой обиден коментар по адрес на останалите в колата. „Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, заядливо подхвърли тя към един от спътниците си. „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение”, добави Луна.
В дома на Нордел театърът, разиграван от Луна, продължи с пълна сила. Домакинята изненада приятно гостите си с латино ритми, но това не успя да впечатли изпълнителката, която стоеше отстрани и гледаше отегчено изпод тъмните си очила. Луна отказа да се задържи и на масата. Първоначално отказа да си каже и „наздраве” с компанията, защото пиела само вода. След това категорично отказа да опита храната на Мариела и докато всички похапваха от гозбите на готвачката, тя захрупа солети.
Източник bgdnes.bgСтрашен скандал в новия сезон на „Черешката на тортата“: Плеймейтка преби мъж, той пищи като девойкаС грандиозен скандал са били ознаменувани снимките на новия сезон в кулинарното предаване „Черешката…Jan 16 2018skafeto.com