Преслава дъщеря

Не е тайна за никого, че поп-фолк дивата Преслава съвсем скоро стана майка на първата си дъщеря. Тя дари своя любим Павел с наследничка, която нарекоха Паола. Въпреки това че имат детенце обаче, Павел и Преслава не са сключвали брак. Оказва се, че това до голяма степен не е по тяхно желание, а просто, защото обстоятелствата го налагат. Според изследване на „България днес„, любимият на поп-фолк дивата има сключен официален църковен брак с плеймейтката Златка Райкова.

И според познавачите на закона, за да сключи брак със сегашната си приятелка, той задължително трябва първо да разтрогне настоящото си свето тайнство венчание.Първата дама на САЩ скърбиМелания Тръмп – съпруга на американския президент Доналд Тръмп и първа дама на Съединените американс…Feb 19 2019skafeto.com

Бракът между сексапилната Златка и Павел е сключен в далечната 2011 година, когато двамата все още са били във вихъра на любовта си.

Това е и причината, поради която с лекота казват заветното „Да“ пред Бог и с лекота вземат решението да сключат брак. Е, не е имало пищна и грандиозна сватба, тъй като двамата влюбени искали да се врекат в любов един на друг само пред неколцина души, които са им най-близки.

Съвсем друг е въпросът, дали е възможно да се сключи църковен брак без да има издаден документ за сключен граждански, който всъщност е валиден пред институциите. И при все това, Павел и Преслава все пак нямат сключен нито граждански, нито църковен брак.

Преслава никога не е говорила за брак, но и феновете й много добре знаят, че тя никога не е имала връзка, в която да се чувства достатъчно сигурна, за да пристъпи към нещо по-сериозно. Е, сега нещата са доста по-различни, тъй като вече има доста сериозна връзка между Преслава и Павел, а именно тяхната дъщеря Паола.Тишо и Венета Райкова се събраха, причината е трогателнаВенета Райкова и бившият й мъж Тихомир се събраха, съобщава вестник „България днес“. Повод за това е…Feb 19 2019skafeto.com


loading...