любовта

Като деца всички ние имаме някаква представа какво е любовта и как ще се развие животът ни. Може да си мислим, че ще се омъжим за гаджето ни от гимназията или че ще имаме няколко връзки, докато накрая срещнем голямата любов, пред която всичко друго ще бледнее в сравнение, пише dama.bg. Но любовта невинаги идва толкова лесно и понякога за това сме виновни самите ние. Колкото и да не ни се вярва, нерядко се случва да саботираме собственото си щастие. Защо? Точно това ще разберем сега. Ако смятате, че нещо в характера ви пречи да откриете любовта, то направете този визуален тест. Първото нещо, което привлече погледа ви, показва какво ви пречи във връзките. Готови ли сте? Тогава нека разберем.

Брадатия мъж
Ако първо сте видели брадатия мъж, това означава, че предишните ви несполуки в любовта ви пречат да обичате. Вие възприемате всяка провалена връзка като ценен урок, от който можете да извлечете поука. Въпреки че това е вярно, сте твърде вторачени в някои от уроците, затова се страхувате да поемате рискове. Не всяка любов причинява болка. Ако искате да имате стабилна и дългосрочна връзка, трябва да отворите сърцето си за любовта и да се научите да рискувате.
Този тест ще ви разкрие какво точно ви куца в любовтаСтрахотен и много точен тест: Избери си прозорец и виж какво ново ще научиш за себе сиТози психологически тест ще ви помогне да научите нещо повече за себе си.
Разгледайте 5-те илюстраци…
Sep 27 2018skafeto.com

Две птици
Ако първо сте видели двете птици, нереалистичните ви очаквания ви пречат да задържите любовта. Разбира се, всеки има някакви предпочитания и очаквания, но не трябва да прекалявате, защото никой не е съвършен. Ако сте твърде фокусирани върху идеалния образ в ума ви, ще пропуснете много възможности да откриете истинската любов в реалността.

Планините
Ако първо сте видели планините, това означава, че се страхувате от емоционална близост. Вие искате да срещнете любовта и знаете, че трябва да допускате хората до сърцето си по-често, но в миналото са ви наранили толкова жестоко, че се боите от любовта и сте станали твърде подозрителни. Нормално е да ви е страх и не е нужно да бързате, но ако искате да изпитате истинска любов, ще трябва да разголите душата си.Психолозите са удивени от този тест: Какво видяхте първо? Научете какви тайни крие подсъзнанието виТози психологически тест ще разкрие много от тайните на вашето подсъзнание, пише themainline.bg. Опи…Sep 25 2018skafeto.com


loading...