Не съм разделена с мъжа ми. Клюките много пъти ни разделяха; писаха че съм във Варна, но съм си в София и проектите ми са изключително успешни. Слави ме подкрепя.“
Това сподели Маги Ангелова пред вестник „България днес“, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Двамата изкараха 3-годишна страстна връзка в края на 90-те години и оттогава досега често злите езици ги свързваха в тайна връзка.
След като Маги и Слави се разделиха, тя откри любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков, с когото мислят да сключат брак. Именно от него Маги роди своята дъщеря Ангела.
Ироничното в случая е, че Елисавет Ъков и Слави Трифонов са близки приятели. Маги сподели, че двамата не са „конкуренция“ за нейното сърце. Това си е голяма рядкост, защото обикновено бившите и настоящите мъже на една и съща жена не могат да се понасят.Венета Райкова удря Дългия по рейтинга: Водещата нанесе жесток удар на Слави ТрифоновЖесток удар нанесе Венета Райкова по Слави Трифонов. Журналистката се похвали, че предаването, на ко…Oct 8 2018skafeto.com

Топпапараците на „България днес“ изловиха русата психоложка на разходка в компанията на приятелка, с която използваха пролетното време (0 градуса вместо обичайните минус 15), за да направят тур по центъра.
С тефтер и химикалка в ръка двете жени бая пообиколиха, но Маги не разкри дали прави оглед за нов офис в столицата. В последната година психоложката е доста заета и натрупа пачки покрай проектите си. Тя е партньорка с хитовата Наталия Кобилкина, също добра приятелка на Дългия и сексоложка в шоуто му.
Двете жени организират семинари за жени на тема „Как да привлечем богати мъже и щастието в живота си?“. Форумите се радват на небивал успех. „Планирам да разширя дейността си през новата година“, довери Маги.
Засуканата Ангелова често пътува до Варна, но иначе си е в София.
Преди година злите езици разделиха Маги и Ъков заради… пари. Клюката донесе, че бизнесът му със спортни стоки е фалирал и са останали без прехрана. Тези твърдения бързо се изпариха и фактът, че двамата още са заедно, ясно показва истинността на клюките.

Слави Трифонов е оставил ярка следа в живота ми, той е част от него и винаги ще бъде“, затвърди приятелството си Маги. Покрай драмите, които Дългия преживява покрай референдума, със сигурност ще му е нужна помощ от дипломираната психоложка.
Макар през леглото на Слави да са минали певицата Алекс Раева и балерината Мартина Огнянова, именно към нея той изпитва най-истински чувства. Самият факт, че тя е единствената жена, на която той се е обяснил в любов в ефир, говори за това.
Връзката между тях започва още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в конкурса за красота.Край на комбината: Криско забил нож в гърба на Слави Трифонов заради най-лютия враг на Дългия?По всичко личи, че комбината между певеца Криско и водещия Слави Трифонов е приключила бързо-бързо.
Aug 29 2018skafeto.com

Следват 3 години на любов и щастие, когато внезапно Маги си тръгва. През 2000 г. Дългия й се обяснява в любов пред цяла България.
На прощалния концерт на „Хъшове“ Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. „Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих“, разказа по-късно Маги. 10 години по-късно обаче тя вече има друго обяснение за случилото се: „Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно съм го заслужавала, щом ми се е случило.“

loading...