Любопитно

Бившата половинка на Слави се тръшна на легло

Бившата половинка на Слави се тръшна на легло

Слави Трифонов бил силно притеснен за здравето на бившата си половинка Маги Ангелова. Голямата любов на шоумена се разболяла от грип и се наложило да отмени няколко свои участия в предавания, съобщава fakti.bg, цитирайки вестник „Галерия“.

Веднага щом Дългия разбрал за влошеното й състояние, се обадил по телефона и й предложил да я заведе при специалист, за да не се усложни. Трифонов дори й изпратил по куриер огромен букет рози и кошница с плодове, с пожелание за бързо оздравяване.

Магдалена е клиничен психолог, води лекции за позитивно мислене и личностно израстване. Миналата седмица трябваше да бъде гост в онлайн предаване, но заради грипа отмени участието. Според запознати, Маги наистина била много добра в професията си и често помагала на Слави, когато падне духом.

Двамата имаха дълга връзка, като Маги е единствената жена, на която Дългия публично се е обяснявал в любов. Въпреки това Ангелова се омъжи за друг и му роди дете, но преди няколко години Маги се разведе.

Слави Трифонов: Аз съм „гологлав лешояд“, освен това съм и рептил„Колко още дела из цялата страна се водят в момента от хора на власт срещу обикновени граждани? А за…Jan 24 2019skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Най-възрастната жена в Русия, Кока Истамбулова, родена през далечната 1889 година, е починала в Чечения на…
error: Съдържанието е защитено!