Слави Маги

Слави Трифонов бил силно притеснен за здравето на бившата си половинка Маги Ангелова. Голямата любов на шоумена се разболяла от грип и се наложило да отмени няколко свои участия в предавания, съобщава fakti.bg, цитирайки вестник „Галерия“.

Веднага щом Дългия разбрал за влошеното й състояние, се обадил по телефона и й предложил да я заведе при специалист, за да не се усложни. Трифонов дори й изпратил по куриер огромен букет рози и кошница с плодове, с пожелание за бързо оздравяване.

Магдалена е клиничен психолог, води лекции за позитивно мислене и личностно израстване. Миналата седмица трябваше да бъде гост в онлайн предаване, но заради грипа отмени участието. Според запознати, Маги наистина била много добра в професията си и често помагала на Слави, когато падне духом.

Двамата имаха дълга връзка, като Маги е единствената жена, на която Дългия публично се е обяснявал в любов. Въпреки това Ангелова се омъжи за друг и му роди дете, но преди няколко години Маги се разведе.

Слави Трифонов: Аз съм „гологлав лешояд“, освен това съм и рептил„Колко още дела из цялата страна се водят в момента от хора на власт срещу обикновени граждани? А за…Jan 24 2019skafeto.com

loading...