Магърдич Халваджиян ококори всички с любопитен кадър, който пусна в личния си профил в социалната мрежа. В последно време продуцентът публикува доста повече снимки от преживяванията си, пише jenata.blitz.bg. Днес ще ви покажем един от последните качени кадри на Маги Халваджиян, който шашардиса всички.
На нея продуцентът е хванал внука си Еди и го размята високо във въздуха. Идеята явно е препратка към филмчето „Цар Лъв”, който е любим на повечето деца.
„Кралят на света” е написал Халваджиян под кадъра, който обаче не е напълно ясно къде е заснет. Въпреки това снимката събра стотици лайкове, а някои се зачудиха не го ли е страх Магърдич, че може да изпусне единственото си внуче. Поне на Еди изглежда, че му харесва и хич не се притеснява от височината, а смело си бърка в устата като всеки малчуган.
Маги Халваджиян отново влезе в обективите: Продуцентът шашардиса всички с тази СНИМКАПак война в ефира: „Господари на ефира“ и Халваджиян напускат Нова тв, отиват при конкуренцията?Задава ли се нова телевизионна война у нас? Според все повече информации, засега неофициални, отгово…Dec 20 2018skafeto.com

Неотдавна Маги Халваджиян отново прикова общественото внимание и влезе във фокуса на обективите. Като редица популярни личности у нас и той е завеждал не едно или две дела за клевета до този момент, повечето от които с благоприятен изход за него. По-интересно е обаче, какво прави с приходите от спечелени дела? Ами дарява ги до последната стотинка за лечение на болни деца. Оказва се, че маститият продуцент е изковал железен принцип във времето да помага на нуждаещи се по този начин и когато го прави, се старае да е възможно най-далеч от светлините на прожекторите, където иначе сме свикнали да бъде, пише седмичникът „Шоу“.

Въпреки това добрите дела заслужават публичност. Близък до Маги Халваджиян сподели пред народното издание, че до този момент продуцентът е дал десетки хиляди левове за лечение на болни дечица. Последните 17 000, например, той спечелил при делото, заведено за клевета срещу Волен Сидеров през февруари миналата година. Цялата сума е дарена на дете в нужда.
„Искам да благодаря на адвокат Груйкин и екипа му за перфектната им работа! Спечелиха делото ми срещу Волен Сидеров за клевета!Срещу фиаското на “бития” репортер се изправи и Маги Халваджиян (ВИДЕО)Скандалът от последните дни с репортера на предаването “Господари на ефира”, инсценирал пребиването …Sep 29 2018skafeto.com

Справедливостта понякога закъснява, но ако си упорит в крайна сметка идва! Не се страхувайте да си търсите правата и се борете докрай!”, написа тогава Халваджиян. И припомни, че три години по-рано е дал обещание да дари сумата от делото за благотворителност, в случай че го спечели.
Никак не е случаен и фактът, че година по-рано пък, за първи път Маги оглави класацията на Forbes Топ 70 на българските знаменитости, успели да превърнат изкуството си в бизнес. Един от критериите, на които Халваджиян е отговарял на 100 %, е бил именно участието на продуцента в кампании с ангажираност към благотворителни инициативи.


loading...