скандал вип брадър

Скандал, претенции и наглост още в началото на „ВИП Брадър“. Нора Недкова, която бе обявена за президент от Големия брат, започна да наглее и да се тръшка часове след като прекрачи прага на Къщата.

Блондинката е поискала да има звукоизолирано помещение, в което да спи, разкрива „Блиц“. Това, обаче, което й бе предоставено от „ВИП Брадър“ не допадна на плеймейтката. Тя веднага вдигна патардия, започна да мрънка и се обърна към Големия брат. В изповедалнята й казаха, че ако се споразумее с останалите, може да спи и на друго място.Завесата падна: Всичко вече е ясно – това са звездите, които влизат в къщата на „ВИП Брадър“!След седмица започва поредният сезон на „ВИП Брадър”. Продуцентите отново успяха да прилапат едни от…Sep 5 2018skafeto.com

„Не мога да спя, когато някой спи. Липсва ми багаж. Няма как да си побера всички куфари в тая стая. То няма къде да се влезе“, поде драматизирайки тя пред останалите.
Хитрата президентша веднага се насочи към отделеното помещение с баня, предвидено за Валентин Кулагин и Константин Трендафилов.
„Аз съм с 5-6 куфара. Не мога да ги събера. Не ми харесва просто. Нали съм президент. Искам да си сменя спалнята с тази на Папи Ханс и Валентин Кулагин. Искам да си имам личен комфорт – лична тоалетна, пространство и въздух“, добави Недкова пред останалите и веднага отиде да прави мили очи на поета.
Грозен скандал в Къщата на "ВИП Брадър"!

Трендафилов бързо се разтопи и бе готов да й отстъпи мястото си. Плеймейтката обаче срещна отпора на Кулагин.
„Стига с твоите претенции. Гардеробни, спални, смешно е! Лягай си в твоето легло, няма как да спиш тук ти! Ти си по-малък размер, нормално ти е пространството. Стига си ми се молила и умилквала. На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ“, скара й се той.
Стефан на Гала се намеси в конфликта, но моментално бе попарен от гневния гримьор: „Не ми се пъчи. Ще си го правиш това вкъщи. Действам както съм си преценил“, поде Кулагин.
Стефан пък бързо направи забележка за изказа на гримьора, но отново бе скастрен: „Абе, аз съм си преценил как ще се държа. Голям езиковед стана ти, но късно, на стари години„, каза Кулагин.

Целият цирк не свърши дотук. Нора се реши на действие и набързо опита да набута куфарите си в спалното помещение със собствен санитарен възел.
Изчезвай с тия евтини обувки от тука. Егати маймуняка. Жена с маймунско лице. Ти си селянка и каруцарка“, заяви Кулагин, но дори това не я спря. Блондинката окупира леглото, което трябваше да заеме Трендафилов и започна да си разпределя багажа.
Големият брат бе длъжен да се намеси и обяви, че се налага Нора да спи, където й е отредено, защото в противен случай освен нейния договор, се нарушават и тези на някои от останалите участници.Зрее страшен скандал: Сузанита по гърди във „ВИП Брадър“, премия за Кулагин да си разменя ласки и да спи с мъжСтраховит скандал се заформя във връзка с предстоящото поредно издание на клюкарското реалити „ВИП Б…Aug 27 2018skafeto.com

loading...