Любопитно

Майчината благословия е най-силна! Вижте как да я направите правилно!

Майчината благословия е най-силна! Вижте как да я направите правилно!

Майката е единственият човек, който ни обича безрезервно през целия ни живот. Тя прави всичко, което е по силите й, за да може ние да сме живи, здрави и щастливи. Именно затова и майчината благословия е най-силната в света. Освен това тя винаги действа, когато се направи правилно. Днес ще ви покажем как да я направите така, че да подейства силно и мигновено. Тя може да се използва, когато нещо с детето не е наред – здравословно или пък му липсва късмет, или има проблеми. А може да се направи и когато всичко е наред, просто за да продължат нещата в тази насока.

Именно в първия месец от есента, когато децата ни започват училище, университет и поемат по своите задачи, е добре да направим майчината благословия, за да им върви по вода. Това, което се изисква от нас е много просто. Когато я произнесем, детето ни ще бъде защитено и благословено.Киприяновата молитва е способна да разваля магии. Молитвата е изключителна при семейни проблеми, конфликти и раздориСвети Киприян се слави като магьосник, който в бъдеще се е покаял и се е посветил на Бога. В молитви…Jul 31 2017skafeto.com

Трябва само да кажем следната молитва:

„Господи Иисусе Христе, Сине Божий, моля се в името на Твоята пречиста Майка. О, Господи, дай твоята сила и благодатта на детето ми и го пази от зло, болести и неблагополучия, заради името Ти!
Господи, прости му всички прегрешения, грешки и лоши думи, които е казал за Теб. Насочи го по правилния път, дай му здраве, просветление и мъдрост. Пази го, Господи от видими и невидими врагове! Дай му спокойствие и успех в училище (работното място).
Господи, изцели го от всички видове заболявания, очисти от всяка нечистота (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи неговото страдание и мъка.
Господи, дай му благодатта на Светия Дух за много години на живот, здраве и себевладеене. Увеличи и укрепи умствените му способности и физическа сила.
Дай му, Господи, благословия за благочестив семеен живот, спокойствие, мъдрост и радост.
Господи, пази детето ми сутрин, вечер и винаги, така както царството Ти е всемогъщо и всесилно.
Амин!“Това е най-мощната молитва за бързо оздравяване! Всеки вярващ трябва да я знае!Вярата на хората им помага да се справят с всички трудности в живота. Често пъти вярата е именно тов…Jun 26 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Фолк фурията Мария готви сериозно отмъщение за бившия си съпруг Християн Гущеров, с когото се…
error: Съдържанието е защитено!