https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Голяма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ вече е попълнен, но все още се водят преговори, узна HotArena.

Голямата звезда този път ще бъде естрадната легенда Маргарита Хранова, която най-после се е навила да участва срещу тлъст хонорар от 120 бона. Това не е първата й оферта от Големия брат, но чак сега се съгласява срещу подходящата сума, на която е престъпление да се откаже. От друга страна не се знае какво ще я накарат да прави продуцентите, имайки предвид високата цена, която са платили за нея, пише „Шоу“.Няма такава вкусотия. Марги Хранова разкри как прави вълшебните си кюфтенца от гъбиОбичаната българска естрадна певица Маргарита Хранова е перфекционист не само на сцената, но също та…Jun 11 2017skafeto.com

Почти не останаха звезди, които да не са влизали в къщата и затова подборът става все по-труден. Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 000 лева.

Цели 8 мискли, плеймейтки и силиконки ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще се състезават една с друга и накрая победителката гушка 100-те ластика награда. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и подобни.

Очаква се реалити шоуто тази година да ни залее с бисери на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.МАРГИ ХРАНОВА РАЗКРИ ТАЙНАТА на вкусната си ЛЮТЕНИЦА. Вижте какво страхотно изобретение й помага в печенето…Една от големите звезди на родната естрада Маргарита Хранова не изневерява на традициите и като всяк…Oct 18 2016skafeto.com