Игнатова Рачков

Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от няколко седмици. Според близки до тв водещата бижуто било годежно, а Игнатова го получила от Рачков по време на почивката им в Тоскана в края на август. Издайническа снимка на звездата с личния й фризьор потвърждава слуха, че с Митко вече са официално пред сватба, съобщава агенция „Пик“.

Комикът най-сетне събрал кураж и паднал на колене пред любимата си пред тесен кръг приятели в италианската вила на Маги Халваджиян, където почиваха. Свидетели на романтичния умилителен момент станали още Джуди Халваджиян, съпругата му, Кремена Халваджиян, Гала и половинката й Стефан, които бурно ръкопляскали и мотивирали Мария да изрече със силен глас заветното „да“.
Мария Игнатова показа годежния пръстен от Димитър Рачков (СНИМКА)
Мария Игнатова заголи бедра пред Гала, а Рачков се присмя на водещата и хвърли голяма бомба!След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите. Това заяви в ефира на „На кафе…Sep 10 2018skafeto.com

Самият пръстен актьорът купил от български бижутериен магазин, като се изръсил 10 хиляди лева за модел от платина с гигантски камък. Въпреки че преди да се разделят, Рачков и Игнатова бяха двойка в продължение на 8 години, той така и не я опознал достатъчно добре и не могъл да уцели правилния размер на пръстена. За да не го обиди обаче бъдещата булка веднага го сложила на ръката си, но на показалеца, за да не се изплъзва.

Приближени до Митко и Мария издават, че двамата още не кроели планове за сватба, но най-вероятно щели да подпишат в тесен семеен и приятелски кръг, но чак догодина.На старта на ТВ сезона: Голямата конкуренция се връща със Слави Трифонов, Рачков и Мария, БНТ – като новаКрай на повторенията на сериали и откъси с уж най-интересното от минали вече предавания! Есенният те…Sep 4 2018skafeto.com


loading...