Мария Илиева

За никого не е тайна, че съвсем скоро българската поп певица Мария Илиева роди своя първороден син Александър, а непосредствено след това тя се раздели с баща му и сега грижите за малчугана падат изцяло на нейните плещи.

И както добре знаем и сме забелязали, певицата не е спряла да работи. След участието си в едноименното имитаторско телевизионно шоу „Като две капки вода“, Мария Илиева планира мащабно турне из цялата страна.

Оказва се обаче, че няма кой да се грижи за малкия Александър докато майка му отсъства и поради тази причина певицата е взела решение, което определено успя да шокира всички – ще взема невръсното момченце с нея по участия.Мария Илиева затапи жестоко Мария Игнатова: Рачков е добре, живеем в къща с общите ни децаМария Илиева разказа как се готви за образа на Емил Димитров в „Като две капки вода“, какво да очакв…May 12 2019skafeto.com

Турнето, което певицата е подготвила далеч не е малко и за кратко, напротив. Музикалната обиколка „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ включва четири града и ще стартира в разгара на лятото – на 9 юли в Пловдив.

Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли, Летен театър), а напълно очаквано кулминацията ще бъде в София в зала 1 на НДК.

„По време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, призна изпълнителката на „Сама“ по повод първородния си син. Малкият Александър отпразнува първия си рожден ден на 25-и януари, като не пропуснал да зарадва майка си със своеобразен дар, пише show.blitz.bg.

„Той проходи точно на рождения си ден, което беше неговият подарък за мен. Играем си постоянно на различни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем заедно. Най-много се вълнува, когато се е справил успешно с нещо, а аз му кажа „браво“ и му пляскам – настъпва огромна радост и той започва да си пляска сам“, разказва с ентусиазъм младата майка.Самотната майка Мария Илиева с две лични слугиниВъпреки че се раздели с бащата на детето си, поп звездата Мария Илиева не изпитва никакви затруднени…Apr 25 2019skafeto.com


loading...