Мария Силвестър Бригада нов дом

Една от най-обичаните и харесвани водещи в българския ефир, която грабва зрителите на България с предаването „Бригада нов дом“ и неговата неповторима кауза, е чаровната Мария Силвестър. Тя определено успява да докосне сърцата и емоциите на голяма част от аудиторията с предаването, което помага на семейства в нужда.

Както добре знаем обаче, преди години Мария Силвестър се разведе със своя съпруг Силвестър Силвестъров и това се отрази изключително пагубно на култовата актриса и тв водеща.Пълен обрат: Наум Шопов и Петканови се изпокараха за париОбявеното с фанфари преди няколко месеца съдружие между семействата на Наум Шопов и Даниел Петканов …May 16 2019skafeto.com

Водещата на предаването „Бригада нов дом“ определено е била на ръба да рухне. Под снимка със сина си в социалните мрежи тя сподели следното:

„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало. Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен – ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя”.

И публикацията не се изчерпва само с това. Ето какво добавя Мария Силвестър по-надолу:

И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте – то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”Мира Добрева проговори за изневерите на Жоро Торнев: Мислила съм си за друг мъж, а може и аз да го направяПрез 2007 г. Мира Добрева се омъжва за режисьора Георги Торнев. Двамата имат син – Георги Торнев – м…Nov 8 2018skafeto.com

loading...