Меган

Преди време стана известно, че между съпругата на принц Хари – Меган Маркъл и между тази на принц Уилям – Кейт Мидълтън има неспокойна връзка. Твърди се, че след раждането на първородния син на Меган и Хари – бебето Арчи, отношенията между двете снахи се подобрили малко, но е факт, че щом едни жени не се харесват, то едва ли между тях ще може да се роди искрено приятелство, пише jenata.blitz.bg.Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебеОще едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момче…May 8 2019skafeto.com

Вероятно причината е фактът, че не им се иска да делят популярността и обичта на британците и между тях има известна доза конкуренция. Оказва се, че една от двете е фаворитка на жителите на Острова, а другата дори е мразена заради постъпките й в последно време.

В крайна сметка обаче съпругата на принц Хари – Меган Маркъл не успя да се превърне в най-популярната личност, а съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън я задмина много скоростно в това.

Както пишат британските медии, позовавайки се на проведена анкета, херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън остава на първо място с голяма разлика, докато британците откровено не харесват Меган и я смятат за прахосничка. Маркъл прави скъп ремонт в имението си и носи изключително висок клас модерни рокли, докато за разлика от нея, Мидълтън може да се появи на публично място с един и същи костюм и спокойно избира не само лукс, но и дрехи от по-евтини марки.

Разбира се, за разликата в отношението към двете херцогини има огромно влияние и държанието на Меган. Тя все по-често нарушава кралските норми и това не се харесва не само в кралския двор, но и на обществото.Силата на една рокля: Вижте как Кейт Мидълтън блеснаПротоколът в Кралското семейство определено е изключително строг и е една от причините, поради които…Mar 20 2019skafeto.com

loading...