Меган Маркъл

Докато цял свят с нетърпение очаква появата на кралското бебе – първата рожба на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и принц Хари, то новините около тях не спират. Те са една от най-коментираните теми в медиите и най-следената светска двойка от широката общественост.

Меган и Хари очакват своя първи наследник да се появи във всеки един момент, тъй като единствената информация, която имаме, е че бебето трябва да се роди през април – точна дата и пол разбира се не са известни на никого.

Преди няколко дни стана ясно, че младото семейство се е изнесло от Кенсингтънския дворец. Бъдещите родители са се нанесли в новия си дом – имението Фрогмор Хаус в Уиндзор.Меган Маркъл с дрехи втора употреба на официално събитие!Меган Маркъл определено умее да привлича вниманието на медиите и широката общественост. Дали умишлен…Mar 19 2019skafeto.com

Според източници около кралското семейство, това се е случило, за да може бъдещата млада майка да се подготви на спокойствие за предстоящото раждане. По всичко личи обаче, че бившата актриса няма да се отдаде на кой знае колко голяма почивка след раждането. Още преди да си стегне багажа за Уиндзор, тя се е обърнала към модната дизайнерка Виктория Бекъм с молба за помощ.

Имението Фрогмор Хаус в Уиндзор, където Меган и Хари ще живеят, се освежава и ремонтира от няколко месеца, но с вътрешното преустройство на помещенията Меган е решила да се заеме лично. И тъй като задачата не може да бъде изпълнена само и единствено от нея, тя се е обърнала към бившата певица и настояща съпруга на футболиста Дейвид Бекъм – Виктория, която е известна не само със своя нюх към модата, но и към интериорния дизайн.Меган Маркъл е замислила пъклен план срещу кралското семействоДокато Кейт Мидълтън и принц Уилям се радват на цели три рожби, то на Меган Маркъл и принц Хари те п…Mar 16 2019skafeto.com

loading...