Меган Маркъл

Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл роди момченце. Съпругът й принц Хари сподели, че е на седмото небе и се гордее с жената до себе си. Това определено беше дългоочакван момент и еуфорията около него беше голяма и продължава да бъде.

Меган Маркъл обаче е известна с това, че обича да нарушава кралските традиции и дори след раждането това си остава нейна черта. И докато до скоро тя нарушаваше вековни кралски традиции, то най-новият й гаф след раждането е свързан с бебето.Ще успее ли Меган Маркъл да разбие живота на кралското семейство?Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на крал…Apr 22 2019skafeto.com

Според журналисти е много странно, че херцогинята на Съсекс категорично отказва да покаже бебето си за снимки. Британските медии са загрижени, че бившата актриса пренебрегва и погребва десетки традиции на кралското семейство и наистина не желае да покаже сина си на обществеността, пишат от БЛИЦ.

Всички са запознати, че след раждането по протокол следва фотосесия на бебето, за което копнеят всички британци на Острова. Освен, че не я получиха, те забелязаха и още нещо странно и нетипично. Раждането на сина на Хари бе оповестено 8 часа, след като вече се е случило, което е невероятно за кралското семейство.

Обикновено при раждането на наследник роялите по правило изпращат писмо до портите на Двореца, в което се посочва, освен че раждането е започнало, то и имената на лекарите, които спомагат то да мине безпроблемно.

Този път пък имената на медиците, които са помагали на Меган Маркъл, въобще не бяха оповестени. Поредната въпросителна в цялото събитие е и къде точно се е родило бебето. Никой не е наясно след десетките смени на локациите, дали Маркъл е родила у дома или в болница.Истината околко раждането на бебето на Меган и ХариЕдно от най-дългоочакваните събития за тази година вече е факт. Меган Маркъл най-накрая дари с момче…May 7 2019skafeto.com

loading...