метеорит Луната

Метеоритите са твърдите тела, които не се разрушават при взаимодействие с атмосферата и падат на земната повърхност, други планети или спътници. Опасни са, защото са твърди и се движат с висока скорост. Когато са по-големи, оставят метеоритни кратери след себе си. Видеото показва именно подобно нещо – метеорит с размерите на куче се врязва в Луната.

Последиците са красноречиви – експлозия, която провокира светлинно излъчване, което е най-силното, виждано някога. НАСА разпространява този клип, за да се информират хората за опасностите, които стоят пред човешката раса.

Ако метеорит се вреже в планетата ни, то последиците могат да бъдат катастрофални както за природата, така и за хората. Този метеорит, ударил Луната, е тежал 40 килограма, а скоростта му е била над 90 хил. км в час.

На кадрите можете да видите последиците от удара.

„Анонимните“ хвърлиха истинска бомба: НАСА откри извънземен живот (ВИДЕО)Хакерската група „Анонимните“ хвърли истинска информационна бомба. Появи се ново видео, в което се т…Jun 27 2017skafeto.com

Това явление на някои хора може да се стори красиво, на други – безсмислено, но е факт, че ако подобно нещо се случи с нашата планета, това ще бъде трагедия, тъй като жертви ще има и те няма да бъдат малко.

Преди минути. Учени от НАСА: Гответе се, между 15 и 29 ноември 2017 г. няма да има слънчева светлина!Слънчевата светлина е едно от нещата, без които човекът не може да оцелее. Положението на Земята е т…Jun 25 2017skafeto.com


loading...