Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и ослепителното русо изкушение Мария Игнатова. След като двамата преждевременно отстъпиха креслата на водещи на „Господари на ефира“ се зашушука, че са се разделили.
Всички обвързаха именно напускането им на хитовото шоу с пореден отлив в отношенията им, съобщава агенция „Блиц“. Двамата не се бяха появявали публично заедно от много време и това подхрани още повече слуховете.
Други пък шушукаха, че блондинката е бременна и е решила да се отдаде на спокойствие, за да не вреди на бъдещото си бебче.
Мистерията около Димитър Рачков и Мария Игнатова падна, СНИМКИ разкриха цялата истина!3 години затвор грозят брата на Димитър Рачков: Прокуратурата решава съдбата му навръх КоледаДо 22 декември е удължено разследването за откритата дрога в дома на брата на Димитър Рачков – Петър…Dec 2 2018skafeto.com

Вече нещата са ясни, а виновник за разбулването на мистерията е чаровната ко-половинка на Игнатова от „Х фактор“ – Александра Раева. Гласовитата певица пусна снимки, на които е била на шумно парти.
Фотосите са два, а на тях изпълнителката е прегърнала Мария, която видимо няма коремче. Веднага става ясно, че блондинката не чака дете от половинката си.
Втората загадка, която е напълно разрешена, е дали Рачков и Игнатова все още са заедно. На другия кадър, качен от Раева, влюбените гълъбчета позират с Маги Халваджиян и изпълнителката, и са ухилени до уши.
При такава радост едва ли можем да говорим за скорошна раздяла или проблеми в отношенията.
Мистерията около Димитър Рачков и Мария Игнатова падна, СНИМКИ разкриха цялата истина!
Пълен обрат на театралната сцена: Любо Нейков смени Димитър Рачков със Станимир Гъмов!Босът на БГ продукциите Любо Нейков смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за „Вражалец“. Ро…Nov 30 2018skafeto.com

loading...