Мис Китай
Роузи Джу Син, Мис Китай 2018

Мис Китай 2018 идва в България на планирано посещение от 1-10 септември тази година. Роузи Джу Син (Rosie Zhu Xin) представлява Китай на различни световни конкурси, като ще вземе участие и в престижния конкурс Мис Вселена 2019, който ще се проведе в Сеул, Южна Корея.

Родом от провинция Хъбей, Роузи Джу Син е на 26 години и е възпитаник на Централната академия за драма в Пекин. Преди тя се взе участие на Miss World China 2017 и се наложи като финалистка, а при Miss Intercontinental China 2018 се класира в Топ 10.

Компания на Роузи ще прави официалната дизайнерка на Мис Китай Вселена 2019 – Лили Джан (Lily Zhang). Лили също е и управител на популярната китайска марка луксозно бельо „Mavinia“.

За 3 дни Китай се сдоби с 3 нови милиардериHoвaтa бopca в Kитaй – Ѕtаr Маrkеt, пoдoбнa нa Nаѕdаq в САЩ, ĸъдeтo ce тъpгувaт гoлeмитe тexнoлoгичн…Jul 24 2019skafeto.com

Целта на посещението на Мис Китай е популяризиране на български продукти в Китай и привличане на китайски туристи в България. У нас тя ще посети изби, исторически обекти, етнографски комплекси и други.

Мис Китай идва в България
Роузи Джу Син на коронясването си като Мис Китай 2018
Мис Китай идва в България
Роузи Джу Син, Мис Китай 2018
Мис Китай идва в България
Роузи Джу Син, Мис Китай 2018
Мис Китай идва в България
Лили Джан, официалната дизайнерка на Мис Китай Вселена 2019
loading...