млада майка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всяка майка си изгражда система от трикове, благодарение на които успява да държи нещата вкъщи с децата под контрол. Видеото, което ще ви предложим днес ще ви разсмее от една страна, а от друга страна ще ви покаже лесен начин да се справяме с напрегнатите моменти у дома по примера на тази млада майка. Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните и хубави неща, които могат да се случат на всеки човек, пишат от jenata.blitz.bg. Да, но младите родители знаят, че понякога 24 часовите грижи натоварват изключително много.

Сякаш най-тежко е положението за майките, които трябва да са неотлъчно до децата си. Най-вече когато са бебета или още мънички, защото те искат постоянно „мама да покрай тях“. Младата майка от Япония вече е успяла да изпита всички „прелести” на живота с малко дете. Подобно на много други родители, тя беше изправена пред факта, че бебето изисква постоянно внимание.

Момченцето й до такава степен иска да бъде с нея, че в момента, вк ойто тя напусне стаята то започва да плаче. Но изобретателната японка намери изход от ситуацията, в която със сигурност всяка майка е изпадала. Тя измисли начин, който да позволи на майките да останат поне за няколко минутки насаме със самите себе си без това да афектира детето.

Чудният й трик бе показан в снимки и видео, които са гледани от над два милиона интернет потребители, които на мига одобриха „изобретението“ й. Twitter потребителката под псевдонима @sato_nezi заяви, че е направила няколко точни копия на себе си от картон. Единият от вариантите изобразява майката, която стои и гледа бебето си, а другият показва как жената просто седи.

Интересното е, че бебето не забелязва уловката. Дори когато майка без знанието на детето напусна стаята, като внимателно поставя своето „копие“, бебето продължи да играе и да не плаче от липсата на мама.

Този видеоклип е гледан повече от два милиона пъти. Интернет потребителите реагираха различно на идеята на младата майка. Някой намери този трик за много оригинален, ефективен и полезен, а други се смееха, че детето ще направи свои копия след няколко години и по този начин ще мами родителите си, че е удома докато купонясва някъде навън. Вие какво мислите за този трик? Дали така майките ще могат да си набавят малко време за самите себе си? Споделете с нас в коментарите.

Вижте още:Истинската история на една снаха: Тя разби мечтите ми да бъда идеалната майка (II част)Ана Петрова не се зарадва особено от новината, че не просто сме се оженили, а и ще изградим свое сем…Nov 12 2019skafeto.comТази майка разкри истината на своя син. Ето цялата разтърсваща историяСемейството е нещото, което човек не може да си избере. Ние се раждаме в определено семейство и това…Feb 17 2018skafeto.com