сватба

Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Традицията е булката да носи бяла рокля и букет.Тя ще смени фамилията си с тази на мъжа си, ако реши. След церемонията се празнува и като свърши празненството младоженецът и булката имат брачна нощ.
Легенди се носят за узбекската сватба – празник с определени традиции и обичаи, които се предават от поколение на поколение. Младите хора преди брака трябва да извършат серия от ритуали, за да очистят тялото и душата.
Тържествената брачна церемония е предшествана от дни на сватосване, ден на годеж, сбогуване с родителите и приключва, както и в други страни, с пищно увеселение в ресторант.След сватбата. Мъжът казва на жената: Искам да те уведомя за три нещаСлед сватбата. Мъжът казва на жената:
– Искам да те уведомя за три неща. Всяка сряда вечер с момчета…
Dec 28 2018skafeto.com

В ориенталските семейства обаче е прието, че винаги мъжът е главата и затова булката на тази сватба понесе унизително наказание, за една най-невинна шега с младоженеца.
Това се случва в разгара на брачната церемония, когато бъдещите съпрузи се гощават взаимно с ритуални сладки. Изглежда девойката изобщо не предполага какво ще я сполети за мимолетната й палавост.
Това скандално видео се разпространи моментално по популярните в Узбекистан Telegram-канали, информира uz.sputniknews и предизвика лавина от коментари.
Вижте какво се случва на тази ориенталска сватба и споделете прогнозата си за бъдещето на това новоизлюпено семейство.
Сватба №1 в бизнеса за 2019: Проф. Николай Вълканов предложи брак на приятелката си РумянаПредседателят на Българска минно-геоложка камара и председател на съвета на директорите на „Минстрой…Dec 28 2018skafeto.com


loading...