Успешните връзки не се случват току-така, от само себе си, те изискват усилия, търпение, съчувствие, добри комуникационни умения… но има едно качество, което рядко свързваме с любовта – смелостта. А за да се впуснеш в една връзка, нерядко се изисква смелост, но тази смелост обикновено се изразява в различни неща при различните хора, пише Dama.bg.
Искате ли да проверите в какво се крие смелостта ви в любовта? Тогава погледнете тази рисунка, първото, което видите, разкрива нещо любопитно за вас:
Е, какво видяхте първо?
Музиканта
Ако първо сте видели музиканта, вашата смелост се крие в отдадеността ви. Вие не се притеснявате да показвате емоциите си и не се страхувате да се влюбите лудо – ако се опарите, това ще бъде просто ценен опит, а не краят на света. Вие знаете, че е по-добре смело да се впуснете в нещо, вместо цял живот да треперите и да си останете нещастни, защото не сте опитали. Страхотно е, че сте толкова пламенни, но помнете, че не всички се движат с толкова бързо темпо в любовта.
Много любопитен тест: Първото нещо, което видите, разкрива колко сте смели в любовта
Лесен и изключително точен тест: 6 или 9 – кое число видяхте първо? Това разкрива много тайни за васТова е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много тайни за нас, пише сайтът gwoman.bg. Отго…Oct 15 2018skafeto.com

Лицето на мъжа
Ако първо сте видели лице на мъж, смелостта ви се крие в способността ви да се доверявате, което никак не е малко. Вие сте страдали вече, но сте твърдо решени миналия опит да не пречи на щастието ви, затова се доверявате напълно на хората. Ако ви предадат – толкова по-лошо за тях.
Реката
Ако първо сте видели реката, смелостта ви се крие в откровеността ви. Вие не се страхувате да разкривате слабостите си или да споделяте притесненията си. Много хора прекарват първите месеци (дори години) от една връзка в опити да прикрият най-нелицеприятните страни на характера си или пък по-странните си интереси, защото смятат, че другия ще ги отхвърли и няма да ги разбере. Но вие не се страхувате от това. Предпочитате да бъдете себе си изцяло, което е наистина впечатляващо, защото ще знаете, че наистина ви обичат такива, каквито сте. Ако обаче са ви наранявали твърде много, може би трябва да се запитате дали в някои моменти искате просто да бъдете себе си или искате да уплашите другия и да го отблъснете, защото се страхувате от близостта?Уникално! Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си: 97% го определиха за веренТози уникален психологически тест е верен за 97% от хората, които са го направили.
Тибетският тест м…
Oct 11 2018skafeto.com

loading...