Замисляли ли сте се на базата на какво правите изборите си в живота? Това е наистина интересна тема, за която може да се пише много. Всъщност, всяко едно решение, което вземаме, се определя от начина ни на мислене и от представите ни за света. Интересното е, че в повечето случаи решенията, които вземам, всъщност са предимно на подсъзнателно ниво, защото чертите на характера ни са обуславени именно там. И ето какво сме ви приготвили днес – представете си, че сте в една стая и около вас има четири врати в различни цветове. Изобразени са по-долу. Разгледайте ги хубаво, след това изберете една врата, която бихте отворили и запишете отговора си на листче. След това го сравнете със значенията, описани по-долу.Този тест определя какви промени трябва да внесем в живота сиИнтересен феномен е човешкото мислене, а още по-интересно явление и човешкото въображение и начинът,…Feb 18 2019skafeto.com

Много точен тест: Коя врата ще отворите първо?

Ако сте избрали да отворите първо бялата врата, това означава, че сте човек, който наистина вярва в себе си и обича да се грижи за собствената си личност.
Ако пък сте решили първо да отворите розовата врата, това говори за вас, че сте в процес на търсене на вашата истинска любов. Или съвсем скоро сте я открили и сте на върха на щастието си, или пък съвсем скоро ще откриете вашата истинска половинка, с която ще останете за цял живот.
Ако сте решили да отворите първо синята врата, това означава, че изключително много държите на кариерата и развитието си. За вас е много важно да се развивате в сферата, в която винаги сте мечтали и да постигате успехи, и да се изкачвате нагоре.
И накрая, ако сте решили да отворите първо черната врата, това означава, че сте в неосъзната депресия. Има нещо, което силно ви притеснява и определено се тревожите прекалено много. Като цяло това говори за много лошо психическо състояние.Тест: Какво виждате на картинката?Нашият личен избор, този, който правим първично без да сме го обмисляли твърде задълбочено, издава и…Feb 15 2019skafeto.com


loading...