Виктория Бекъм

Съпругата на светоизвестния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм, известна от популярната поп група „Спайс Гърлс“, е позната на света още и като моден дизайнер, танцьорка и бизнес дама. Тя определено има огромно влияние в модните среди и е идол на жените по цялото земно кълбо.

Всяка една нейна колекция се продава като топъл хляб, а всяко нейно модно предложение за отрицателно време се превръща в хит. Не можем да не споменем и факта, че хиляди жени по света наблюдават всяка нейна публична изява и по всякакъв начин се опитват да й подражават и да копират стила й. Казано накратко, Виктория Бекъм определено е световен моден идол.Илиана Раева изригна: Жалки жени истерично храчат и изливат помияШефката на федерацията ни по художествена гимнастика Илиана Раева е от хората, които назовават нещат…May 20 2019skafeto.com

И тъй като всяко нейно действие се наблюдава под лупа, Виктория определено успя да изненада и дори малко да шокира широката общественост, защото направи нещо наистина неочаквано. Тя накара голяма част от жените по света да се питат – това ли е новата мода?

Все пак тъкмо свикнахме с идеята, че да излезеш на улицата, облечена в свръхтесни дънки най-накрая вече не е на мода и съвсем искрено се радвахме, че тези до голяма степен неудобни дънки отстъпиха място на широките модели с права кройка.

Виктория Бекъм обаче явно не мисли така, защото само с една своя поява успя да накара света отново да заобича този модел дънки. Тя успешно показа на жените, че тесните крачоли са много стилни, като се появи в изключително прилепнал клин.

Клиновете се радваха на голяма популярност през 80-те години на миналия век, когато Деби Хари и Мадона взривяваха сцената с изпълненията си. През 2000 година отново се върнаха в гардеробите на всички дами благодарение на сестрите Олсън и Линдзи Лоан. Легинсите са идеални за дамите с дълги и стройни крака.Внимание: И прах от Африка ни посипва, заедно с дъжд, мълнии и градушкиНестабилното време, редуващо слънчеви дни и пролетни бури, ще ни съпътства плътно и през новата седм…May 20 2019skafeto.com

loading...