Фанурий

Свети Фанурий помага за разбирателство. Образът на свети Фанурий съдейства молитвено за задомяване и укрепване на разклатения мир и разбирателство в семейството. Свети Фанурий е помогнал на много млади хора да срещнат най-подходящия партньор в живота.Свети мч. Фанурий е много тачен светец в Гърция. Там момичетата също пекат питки и ги раздават, за да им помогне да направят най-добър избор за семеен партньор.Тази молитва е много силна и се казва само в петък, вижте яТази молитва е насочена към разпнатия на кръст Божи син – Иисус Христос. Нейната сила е много голяма…Mar 14 2019skafeto.com

„Господи Боже, Създателю и Промислителю
на всичко добро и полезно!
Ти, Който си създал Ева за помощница на Адам,
като си казал:„Не е добре за човека да бъде сам, да му сътворим помощник нему подобен!“
Ти си избрал Ревека да бъде жена на Твоя раб Исаак.
А чрез Ангела Рафаил си изгонил злия демон от дъщерята на Рагиула, нещастната Сара и си я омъжил за младия Товия.
Ти, Господи, чрез Твоя велик угодник светителя Николай си избавил от безчестие трите обеднели девойки и си ги задомил с честен брак. Сам Ти, Господи, Промислителю, посети с милостта Си Твоя раб (рабиня) и отстрани всички пречки за неговото (нейното) щастливо задомяване.
Изпрати му (й) Ангел Пазител, който да го (я) предпазва от завистта на зли човеци,, и в скоро време да му (й) посочи и приведе желаната невеста (жених) и да заживеят щастлив съпружески живот, съгласно Твоята воля. Прости, Господи, прегрешенията на Твоя раб (рабиня), помилвай го (я) и скоро превърни скръбта му (й) в радостпо молитвите на Пречистата и Пренепорочна Владичшца наша Богородица и Приснодева Мария, на свети Николай Мирликийски Чудотворец и св.великомъченик Фанурий и на всички светии.
Защото Ти си надеждата на безнадеждните и затова прославяме Тебе, Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и во веки веков.
Амин!“Молитва към Свети Николай, с която да се молим в четвъртъкВижте пълния текст на страхотна молитва, която църквата е приела да се казва всеки четвъртък. Тя е н…Mar 14 2019skafeto.com

loading...