молитва в трудни моменти за закрила

Вижте пълния текст на страхотна молитва, която църквата е приела да се казва всеки четвъртък. Тя е насочена към един от най-големите и важни светии в православната църква, а именно – Свети Николай. С тази молитва можем да се помолим за закрила, късмет и благоденствие.

„О, пресвети Николае, превъзходни угодниче Господен, горещ наш застъпниче, добри пастирю, учителю и наставниче!

Ти, като пожива ангелски на земята, се яви същински благ ангел и в твоята чудна прослава.

Ние вярваме от всичката си душа и мисъл, че ти, добросърдечни помощниче и молитвениче наш, с твоите истински ходатайства и с благодатта, която изобилно ти е дадена от Господа и Спасителя, винаги ни помагаш за нашето спасение.

И така, приеми, блажени угодниче Христов, и в този час нашите молби и ни запази с твоето застъпничество.Молитва към Св. Иоан Предтеча, която да казваме всеки вторникВижте страхотния текст на една силна молитва, насочена към Св. Иоан Предтеча, която според православ…Mar 12 2019skafeto.com

Моли се на Господа, Който дава мир на всички, да изпрати мир на църквите, като събере разделените в едно, и да запази страната ни в мир и тишина.

Моли милосърдния Господ да ни спаси от нашите прегрешения по каквито пътища Той знае.

Моли Него Благия, милостиво да даде на нас и на целия свят всичко потребно. Помогни на мене грешния и падналия духом в този живот.

Измоли Господа Бога да дарува прошка на всичките ми грехове, които сторих още от младини през целия си живот с дело, с думи, с мисъл и с всичките си чувства.

Моли Господа да ме избави от вечните мъки, та винаги да славя Отца и Сина и Светия Дух и твоето покровителство, сега и винаги, и во веки веков.

Амин.“Молитва към Ангела Пазител, с която да се молим в понеделникДнес сме решили да ви разкрием пълния текст на святата молитва към Ангела Пазител, чиито специални с…Mar 10 2019skafeto.com

loading...