петък

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Вижте страхотния текст на една силна молитва, насочена към Св. Иоан Предтеча, която според православната църква е най-силна във вторник. Именно затова, е хубаво да казваме молитвата точно в този ден, за да можем да се възползваме от нейната енергия. За да ни бъде от полза обаче, трябва да я казваме с чиста душа и много искрена вяра.
Кръстителю Христов, проповедниче на покаянието!
Не презирай мене, който се кая, но заедно с небесните воинства моли се на Господа за мене недостойния, който паднах в много грехове и се измъчвам от бурните помисли на моя ум.
Изпълнен съм със зли дела и няма край моят греховен навик, умът ми е прикован към земните неща.
Що да правя, не зная, и при кого да отида, за да бъде спасена душата, освен при тебе, свети Иоане, едноимен на благодатта, защото зная, че ти пред Господа след света Богородица си най-велик измежду всички родени на земята.Молитва към Ангела Пазител, с която да се молим в понеделникДнес сме решили да ви разкрием пълния текст на святата молитва към Ангела Пазител, чиито специални с…Mar 10 2019skafeto.com

Ти се удостои да се докоснеш до главата на Царя Христа Божия Агнец, Който взе греховете на света, моли го за моята грешна душа, та поне отсега да понеса благото Му иго и да получа наградата с последните.
О, Кръстителю Христов, досточтими Предтече, последни пророче, първи мъчениче, наставниче и учителю на чистотата и ближни Христов приятелю!
Тебе моля, при тебе прибягвам: не ме отхвърляй от твоята закрила, но подигни мене, падналия в много грехове.
Обнови душата ми чрез покаяние, като с второ кръщение.
Очисти мене осквернения от греховете и ми помогни да вляза в небесното Царство, дето нищо нечисто не влиза. Амин.Силна молитва към Господ Иисус Христос за благоденствиеМолитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-д…Mar 8 2019skafeto.com