молитвата на Свето Богоявление

Представяме ви една силна молитва, която можете да казвате във всякакви моменти – на тъга, на радост, на отчаяние. Молитвите са силни думи, отправени към Господ, които могат да ни помогнат да се избавим от злините и да смирим душата си.

Разбира се, която и да е молитва трябва да се казва с вяра, смирение и истинско желание за промяна.

Вижте молитвата на Свето Богоявление, тя има наистина уникални сили:

„Вярвам в един Бог Отец, Вседържател, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.

И в един Господ Исус Христос, Сина Божи, Единородния, който е роден от Отца преди всички векове, Светлина от Светлина, Бог истинен от Бога истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез когото всичко е станало.
Който заради нас, човеците, и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Духа Святаго и Дева Мария и стана човек.
И бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан.
И възкръсна в третия ден според Писанията.
И възлезна на небесата, и седи отдясно на Отца.С тази молитва няма да можете да се отървете от щастиеЛесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата около нас просто не се получават. Лесно е и да се сам…Jun 3 2019skafeto.com

И пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви, и царството Му не ще има край.
И в Духа Святаго, Господа, Животворящия, Който от Отца изхожда, Комуто се поклняме и Го славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.
В една света и вселенска апостолска Църква.
Изповядвам едно кръщение на опрощаване на греховете.
Чакам възкресение на мъртвите.
И живот в бъдещия век! Амин!“Ежедневна молитва за закрепване на духа и тялотоНужно е да изречете тази молитва само веднъж и ще видите, какви чудеса може да стори с живота ви! Вя…May 29 2019skafeto.com


loading...