дневна молитва

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В източноправославното християнство са възприети много и различни молитви, които са насочени към различни светци и се казват по различно време на денонощието. И ако съвсем скоро ви представихме две вечерни молитви, които можем да казваме преди лягане, то днес е ред на една страхотна дневна молитва, подходяща за всякакви случаи.

Молитвата е силен текст, който сам по себе си е ключът, отварящ небесните врати към Бог. Трябва да казваме всяка една молитва с вяра и смирение и да влагаме в нея цялата си енергия.

Вижте пълния текст на дневната молитва към Господ за спасение на душата и опрощаване на всички грехове:

„Господи, дай ми с душевно спокойствие да посрещна всичко, което ще ми донесе настъпващия ден. Дай ми всецяло да се предам на Твоята свята воля. През всеки час на деня ме наставлявай и подкрепяй!

Каквито и вести да получа днес, научи ме да ги приемам със спокойна душа и с твърдото убеждение, че всичко е според Твоята свята воля. Ръководи ме във всички мои дела, думи, мисли и чувства. При всички непредвидени случаи не ме оставяй да забравя, че всичко е изпратено от Теб.Уникално мощни вечерни молитви към ГосподВечерна молитва 1 В името на Отца и Сина и Светаго Духа, Царю небесни, Свети Боже, Пресвета Троице,…May 27 2019skafeto.com

Научи ме да постъпвам правилно и разумно с всеки член на семейството ми, с всеки колега, брат и сестра, враг и гонител, без да смущавам, наранявам или огорчавам никого.

Господи, дай ми сили да понеса умората на настъпващия ден и всички събития през деня. Ръководи моята воля и ме научи да се моля, да вярвам, да се надявам, да търпя, да прощавам и да обичам.

Амин!“Всекидневни молитви за спасение на душата и опрощение на греховетеВижте кои са двете най-силни молитви, които ще ни помогнат да спасим душата си от грехове. Представя…May 27 2019skafeto.com