Света Марта

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Семейството е висша ценност в християнството и всеки един от нас трябва да уважава своите близки и роднини. Трябва да се молим за здравето на родителите си, да го почитаме и винаги да се стараем да ги разбираме. Ето защо, днес сме решили да ви представим няколко молитви, които носят здраве и разбирателство в семейството.

Бог на мира да благослови и да пази семейството ни. Да ни направи способни да вършим Неговата воля във всичките наши дейности и да увеличи в нас това, което Му е угодно. Господ Исус Христос да се всели в нас и да живее в нашето семейството и да ни утвърди в любовта.На 25-и март отбелязваме Благовещение: Ето какви са традициитеБлаговещение или Благовец е евангелско събитие и посветеният на него християнски празник: Възвестява…Mar 23 2019skafeto.com

Господ да благослови и закриля семейството ни. Нека лицето Му да блесне върху нас и да ни даде Своето милосърдие. Да отправи към нас Своя поглед и да ни даде Своя мир. Амин.

Господи, в нашият дом всеки според своето задължение и своята дарба, с помощта на благодатта, увеличава от ден на ден семейното общение. Събуди във всички ни бърза и щедра готовност за разговор, разбирателство, търпимост, прошка и помирение. Отстрани от дома ни себелюбието, егоизма, недоразуменията, за да можем да вървим заедно към пълно общение. Амин.

Боже, начало и основа на домашната общност, стори така, че в нашите семейства да подражаваме на същите добродетели и същата любов като тези на Светото семейство от Назарет, та събрани заедно в Твоя дом, да можем един ден да се наслаждаваме на вечната радост. Чрез Христа, нашия Господ. Амин.Супер силна молитва за успех към Свети Спиридон, която помага на всекиВижте текста на тази изключително силна молитва, която носи успех във всяка къща. Тя е отправена към…Mar 19 2019skafeto.com