монолит на Луната

Изследователят на НЛО Марсело Иразуста открива монолит и два тунела на лунната повърхност, построени много близо до местата за кацане на мисиите Аполо, пише HiddenTruth.

Тези тунели изчезват мистериозно в по-новите версии на картата на Гугъл Муун. Може би защото НАСА не иска някои истини да бъдат разкрити …

Изследователят Скот Уоринг коментира тези странни монолити, заявявайки, че те не са естествени.

Изследовател откри тунели и монолит на Луната до мястото на кацане на Аполо 17
Един от монолитите, открити на лунната повърхност

Фактът, че монолитът е в края на един от тунелите, е доказателство, че тези тунели са били част от подземни бази, построени от интелигентни същества.

Двата открити тунела са дълги около 1,7 км и широки 5 метра. Аржентинският изследовател Марсело Иразуста казва, че те и монолитът не са случайно разположени на няколко метра от станцията на мисията Аполо 17.

Изследовател откри тунели и монолит на Луната до мястото на кацане на Аполо 17

Въпреки това, както ще видите във видеото, някои версии на Гугъл Муун са премахнали тези изображения.

Всеки си задава въпросите: защо са скрити монолитът и мистериозните тунели? Какво се опитват да скрият?

Провеждани ли са мисии на Аполо за наблюдение на древни извънземни структури? Или американските мисии са били насочени към изследване на лунния пейзаж за бъдещи суперсекретни подземни бази?

За щастие, в момента Марсело Иразуста съхранява изображенията, получени от НАСА и публикувани от Гугъл Муун, и ги прави достъпни за всички с това видео (по-горе).


loading...