Людмила Живкова морфин

В кръвта на Людмила Живкова по време на аутопсията е открит морфин. Опиатът е бил в голямо количество и не е бил предписван заради здравословните й проблеми. Това сензационно разкритие направи бившият шеф на ВМА и правителствена болница проф. Йовчо Топалов, цитиран от вестник 168 часа. Той е военен лекар с чин генерал от резерва.

„Съобщи ми го в разговор известният ни токсиколог д-р Никола Александров. Той беше в комисията, която проведе изследванията и аутопсията на Людмила Живкова. Александров ми каза така:

„Професоре, аз съм дал клетва да не казвам нищо, но помнете го и го кажете където трябва и когато трябва, че в кръвта на Людмила Живкова беше открит морфин“

Това знам – това казвам. Каза ми го в разговор на четири очи и затова не мога да го докажа. Но го знам с абсолютна сигуност.

Д-р Александров е един уважаван наш токсиколог, който работи много активно и написа много книги. Той беше лекувал и дъщерята на Желю Желев, която имаше някакви токсични проблеми, но там не знам точните неща и не искам да ги коментирам“, каза проф. Топалов.

Луканов предложил брак на Людмила Живкова: Искал да се сроди с Тато, но тя го отрязала заради БатетоАндрей Луканов се обяснил в любов на Людмила Живкова и поискал тя да му стане жена след развода с пъ…Nov 21 2018skafeto.com

„Имаше нещо такова – призна, макар и неохотно пред „168 часа“ самият проф. Никола Александров. Но аз съм токсиколог и затова не съм бил в екипа, който е правил аутопсията.“

Проф. Александров е наследил на поста шеф на ВМА именно проф. Топалов. Освен това той е оглавявал масонска ложа и явно е човек, който умее да пази тайни.

„Допускам, че „тинктура давила“ – давиловите капки, за които е известно, че Людмила Живкова вземаше в големи количества заради страданията си, може да е дала подобно отражение в кръвта „, каза той по въпроса за съдържанието на наркотичното вещество във вените на червената принцеса.

Людмила Живкова и Ванга викат духа на ЛеонардоНе тайна, че пророчицата от Петрич и Людмила Живкова, дъщеря на първия държавен ръководител, поддърж…Mar 1 2019skafeto.com

loading...