https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Вече цяла седмица най-големите палавници се наслаждават на сочен 18+ видеоклип с участието на Златка Димитрова.
Или поне така гласи заглавието на 6-минутния запис, намерил място в някои от най-популярните интернет сайтове за възрастни „Bulgarian whore Zlatka Black fuc*ed hard”, пише „Таблоид“.
Запознати с драмите около личния живот на обявената за Майка на годината през 2016-а плеймейтка подозират, че инкриминиращият запис е дело на бившата й половинка – бизнесмена от Луковит Мирослав. „Голямата любов” на цицорестата бургазлийка се оказа изключително отмъстителен и след като развалиха семейната идилия, не само напъди Златка като мръсно коте и си прибра всички подаръци, начело с джипа „Рейндж Роувър”, но и всячески се старае да я омаскари.След като смая всички с „урока“ по география, Черната Златка побесня: Тъп народ, слаба държава!Златка Димитрова беснее заради неприятна случка на паркинг в Приморско, съобщи Блиц. Плеймейтката е …Jul 17 2018skafeto.com

„Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкова години. Явно този наглед щедър и великодушен мъж е една дребна, селска душичка”, жалва се Златка.
Тя твърди, че кадрите в по*носайтовете не са с нейно участие, а са разпространени само за да нарушат душевния й комфорт с новото гадже. Според други обаче е възможно тепърва да изскачат още компромати от бурното минало на бургазлийката. Говори се, че преди няколко години тя се подвизавала в еротичния клуб „Бабилон” в центъра на Виена. Черната Златка имала заснета и вулгарна еротична фотосесия, на гърба на по*нографията, където в детайли се виждали най-интимните й зони.
Както стана ясно, плеймейтката не остана дълго сама и от известно време топли леглото на женен мъж – Галин Гочев.

Златка успя набързо да раздели новия си избраник с майката на детето му, точно както навремето постъпи и с Миро. Новият на брюнетката също не е беден. Има няколко оборотни автомивки, автомонтьор е, кара и мотори.
Така и не стана ясно каква е причината за раздялата на Златка и Миро, но явно двамата не таят твърде добри чувства един към друг. „За пореден път ще помоля всички, загрижени за моя личен живот, да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат някоя клюка. Какво се случва в леглото ми не е обществена кауза и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си”, изригна бургазлийката наскоро. Тя заяви, че от последните новини за нея, единственото вярно нещо е името й.
Източник blitz.bgС този режим Черната Златка успя да отслабне ударно след раждането и удари всички в земятаЗа добро или за лошо, Златка Димитрова често е в хорските погледи, а занимаващите се със светския жи…Oct 18 2017skafeto.com