Мрежата прегря с горещо твърдение. Според повечето хора принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот. Разбира се, няма нищо изненадващо, че принцеса Шарлот е като покойната си баба – в края на краищата тя й е внучка. И е логично да се предположи, че Шарлот е наследила някои особености на лицето от баба си. Но колкото повече расте дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, толкова повече приликата й с принцесата на народа става по-очевидна.Страшна гавра с паметта на Даяна! На Острова настръхнаха срещу модерен паметник на принцесата (СНИМКА)Цяла Великобритания настръхна срещу мемориален паметник, издигнат по повод 20-годишнината от нелепат…Sep 13 2017skafeto.com
Мрежата прегря: Принцеса Даяна се е преродила в малката си внучка Шарлот, тези СНИМКИ го доказват

В мрежата масово започнаха да се появяват фотоси, доказващи плашещата прилика между Даяна и Шарлот.
„Знам, че мнозина ще спорят и ще кажат, че Шарлът не прилича на Даяна, но доказателството, че има голяма прилика между двете, е очевидна”, категорични са потребителите.
Освен това феновете на кралското семейство дори създадоха профил в Instagram, наречен „Шарлот и Даяна завинаги”, където публикуват снимки на две принцеси.
„Тя има очите на Диана”; „Това е малката Диана!”; „Идентични са!”; „Прераждането на Даяна в Шарлот е факт” – гласят повечето коментари в интернет мрежата.

Не всички обаче са съгласни, че Шарлот е копие на Диана. Някои я виждат като малко олицетворение на майка й Кейт Мидълтън, други казват, че тя прилича на другата й баба – Карол Мидълтън, докато други настояват, че тя пък е одрала кожата на кралица Елизабет II, че даже и на баща й принц Уилям.
А според вас на кого прилича малката принцеса Шарлот? Споделете в коментарите!Вестник „Сън“ гръмна: Астроложката на Даяна направила сензационна прогноза месец преди злощастната ѝ смъртМесец преди злощастната ѝ смърт на принцеса Даяна било предсказано, че ще се случи нещо фатално. Сен…Aug 30 2017skafeto.com

loading...